Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.04.18

Kilenc balesetben kilencen haltak meg a hosszú hétvégén

Kilenc balesetben kilencen haltak meg az ország közútjain a négynapos hosszú hétvégén - közölte a rendőrség hétfő reggel internetes oldalán.
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleménye szerint a rendőrök 169 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, a kilenc halálos kimenetelű baleset mellett, 39 súlyos és 121 könnyű sérüléssel végződött.
A rendőrök 768 embert fogtak el, közülük 142-t körözés alapján, 701-et pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 843 embert állítottak elő, köztük 363-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, további 86-ot ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 504 esetben volt szükség - olvasható a police.hu oldalon. MTI

 

bolho-halalos-baleset-2017.jpg

 

Halálos baleset Bolhón.
A Bajcsy-Zsilinszky utcában borult árokba egy gépkocsi, szombat délelőtt. A járműben ketten utaztak, egyikük a balesetben életét vesztette. Az utast a barcsi hivatásos tűzoltók szabadították ki a kocsiból. Két személy a roncsba szorult – így érkezett a segélykérő hívás.
A jármű vezetője azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.
A roncsba szorult utast a mentőszolgálat munkatársai ellátták, ezt követően tudták őt kiemelni a tűzoltók hidraulikus mentőszerszámok segítségével. A további balesetek elkerülése érdekében az egység megtisztította az úttestet a szennyeződéstől.
(Fotó: Barcs HTP - BM OKF Médiaszerver)