Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.07.16

Két súlyos sérültje van a Borsfánál történt frontális balesetnek

Két személyautó karambolozott a 7536-os út 5-ös kilométerénél, Borsfa határában szombaton délelőtt. A letenyei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés időtartamára teljes szélességében lezárták - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesettel kapcsolatban a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy Borsfán a Kossuth Lajos utcában szombaton délelőtt két személyautó frontálisan ütközött össze.

Egy 74 éves szentliszlói férfi az általa vezetett személyautóval Becsehely irányába haladt, majd eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette uralmát a járműve irányítása felett és letért a jobb oldali vízelvezető árokba, ahonnan a sofőr visszairányította az úttestre járművét.

borsfa-frontalis-baleset-2022.jpg

A manőver során az autós áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező, 61 éves bánokszentgyörgyi férfi által vezetett személygépkocsinak.

A baleset következtében a vétlen autós előreláthatólag könnyű, a szentliszlói férfi előreláthatólag súlyos, 46 éves bánokszentgyörgyi nő utasa előreláthatólag szintén súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. (Fotók: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

borsfa-frontalis-baleset-2022-2.jpg

borsfa-frontalis-baleset-2022-3.jpg