Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.29

Két autós karambolozott Becsehelyen

Két személyautó ütközött össze Becsehelyen, a Kossuth Lajos utcában szerdán a késő délelőtti órákban. Mindkét gépkocsiban csak a sofőrök utaztak. A baleset következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak is nekicsapódott. A letenyei hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

10 óra 25 perckor közlekedett egy Suzuki típusú személyautóval Becsehelyen Nagykanizsa irányából egy 20 éves letenyei férfi. Amikor a Kossuth Lajos utca 61. szám elé ért, figyelmetlensége miatt áthaladt a szembejövő forgalmi sávba és nekiütközött a vele szemből érkező 31 éves becsehelyi nő által vezetett Volkswagenek.

Az ütközés következtében a Volkswagen elhagyta az úttestet és nekiütközött egy felsővezeték tartó oszlopnak. A Suzuki is elhagyta az úttestet egy útpadkán keresztül, amely következtében a jármű bal első kereke kitörött. A baleset során személyi sérülés szerencsére nem történt, viszont anyagi kár keletkezett - tudtuk meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

rendorseg-fenyhid.jpg