Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.13

Halálos baleset történt Nagykanizsánál – Egy petriventei nő vesztette életét

Teljes szélességében lezárták a 61-es főutat Nagykanizsa közelében, miután a helyszínen meghalt egy nő, aki autójával egy másik személygépkocsinak ütközött szombat kora délután.

Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a 188-as kilométerszelvényben, a kisfakosi elágazó közelében történt. A két frontálisan ütköző járművet a nagykanizsai tűzoltók áramtalanították, illetve biztosították a helyszínt a mentők kiérkezéséig.

nagykanizsa-halalos-baleset-2022.jpg

(Fotó: Nagykanizsa HTP)

nagykanizsa-halalos-baleset-2022-2.jpg

(Fotó: MTI/Varga György)

Az MTI információi szerint a baleset során árokba borult személyautót egy nő vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 61-es főutat mindkét irányban lezárták - tudatta szombaton az állami hírszolgálat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon az esettel kapcsolatban azt közölte, “Két személygépkocsi ütközött össze Zala megyében.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 61-es számú főút 188-as kilométerszelvényében, Nagykanizsa térségében 2022. augusztus 13-án 13 óra 40 perc körül eddig tisztázatlan ok miatt két személyautó ütközött össze. A baleset következtében az egyik autó az árokba sodródott, a gépjárművet vezető 26 éves petriventei nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsi vezetője, egy 51éves nagykanizsai nő könnyebben sérült meg.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Nagykanizsa irányából a Kaposvári úti körforgalomnál visszafordítják, Pogányszentpéter irányából Kisfakos felé terelik.” – írták.