Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.07.24

Négy ember életét veszítette egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) közleménye szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél - eddig tisztázatlan körülmények között - szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A balesetben - a jelenleg információk szerint - négy ember életét vesztette - írta az állami hírszolgálat.

A tragédiával kapcsolatban a TMRFK ezt közölte: egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát.

A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A balesetben - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál - közölte a Tolna megyei rendőrség.

tolna-megye-halalos-baleset-2021.jpg