Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.05.04

Gyerekek és rendőrök sérültek meg az M7-es letenyei határátkelőjén

Gyerekek és rendőrök is megsérültek szerda hajnalban Letenyén, az M7-es autópályán lévő határátkelőnél egy balesetben - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Csóbor Katalin elmondta: nem sokkal hajnali egy óra után egy bolgár férfi a kisteherautójával nekiütközött egy előtte várakozó magyar személyautónak, majd a két jármű az útlevélkezelő-fülkének csapódott.

A balesetben hatan sérültek meg, a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt, valamint egy magyar és két horvát rendőr. A bolgár járművezetőt őrizetbe vették. Az MTI információja szerint az egyik gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - tudatta az állami hírszolgálat.

letenye-hataratkelo-baleset-2022.jpg

A Zala Megyei rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban azt közölte, közúti közlekedési baleset történt 2022. május 4-én 1 óra körül a Letenye Autópálya Határátkelőhelyen, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött, majd az útlevélkezelő fülkének csapódtak. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében többen - köztük a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársa - is megsérültek. A baleset körülményeit  a Nagykanizsai Rendőrkapitányság vizsgálja. (Helyszínelési fotók: ZMRFK)

letenye-hataratkelo-baleset-2022-2.jpg

letenye-hataratkelo-baleset-2022-3.jpg

letenye-hataratkelo-baleset-2022-4.jpg