Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.01.24

Forgolódó kamion döntött beton villanyoszlopot Becsehelynél. Keresik a sofőrt!

Kidőlt egy beton villanyoszlop, miután nekiütközött egy kamion a 7-es főút és a 7536-os út kereszteződésében Becsehely közelében vasárnap hajnalban. A forgalmi akadályt képező oszlopot a letenyei hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították. A helyszínre az áramszolgáltató szakembere is kiérkezett - adta hírül a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

becsehely-kamion-baleset-2022.jpg(Fotó: Letenye Katasztrófavédelmi Őrs)

A rendőrség keresi a kamionost

A 7-es számú főúton a Borsfa felé vezető úton hátramenetet hajtott végre egy ismeretlen forgalmi rendszámú, és típusú nagyobb felépítményű teherautóval egy ismeretlen személy 2022. január 23-án 4 óra 15 perckor; amikor egy kiemelt szegéllyel ellátott füves területre hajtott és egy ott álló beton villanyoszlopnak ütközött neki, amit ki is döntött a helyéről. Ezt követően az ismeretlen sofőr távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.