Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.11

Elcsábítottak, majd 3 ezer eurót loptak egy férfitől Lentiben

Lopásról tett bejelentést a rendőrségre február 10-én (csütörtökön) egy román állampolgárságú férfi. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanútlan férfi rövid ismeretséget követően egy alkalmi kapcsolat reményében találkozott aznap egy 34 éves kerkabarabási nővel Lentiben, akivel előzőleg megbeszélték, hogy közösen eltöltenek egy éjszakát a városban található egyik panzióban.

A találkozóra a nőt egy 37 éves oltárci férfi is elkísérte, akit a testvéreként mutatott be, valójában azért volt jelen, hogy amíg a nő a kiszemelt áldozatot lefoglalja, addig annak a szobában hagyott nagyobb összegű készpénzét eltulajdoníthassa. Miután a sértett az este folyamán észrevette, hogy eltűnt közel 3 ezer euró készpénze, kérdőre vonta a párost, akik ezt követően együtt távoztak a helyszínről.

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai még aznap azonosították és a városi kapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket, akiket nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A gyors intézkedés eredményeképp a sértettől eltulajdonított 2725 euró hiánytalanul megkerült.- tájékoztatott pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: ZMRFK)

euro-lopas.jpg