Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.06.23

Egy rakás Milkát lopott, hogy kiengesztelje a csaját

A kaposvári rendőrök csokilopáson érték tetten azt a helyi lakost, aki az édességgel kedvesét szerette volna kiengesztelni.

Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján 2017. június 22-én a kora reggeli órákban tűnt fel a rendőröknek egy férfi, aki egy bevásárló kocsiban több karton csokoládét tolt.

A férfit ellenőrizték, aki a nála lévő nagy mennyiségű édességgel nem tudott elszámolni, ezért őt bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

 

milkat-lopott.jpg

 

Időközben a rendőrségre bejelentés érkezett, miszerint egy kaposvári garázs ajtaját az éjszaka folyamán felfeszítették, ahonnan több karton csokoládét eltulajdonítottak, és amellyel a korábban előállított férfi egyértelműen kapcsolatba hozható volt.

A nyomozók a csokoládéval rajtakapott, 36 éves S. Zsoltot – szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy hajnalban indult el otthonról azzal a szándékkal, hogy valahonnan lopni fog, a garázst találomra választotta ki, ahonnan egy bevásárlókocsival vitte el a több kartonnyi csokoládét.  (Forrás és fotó: police.hu)