Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.05

Egy gyermek meghalt: az M7-esen történt tragikus baleset szemtanúinak jelentkezését várják a somogyi rendőrök

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

m7-halalos-baleset-1.jpg

 

2015. április 3-án (pénteken) 15 óra 40 perckor az M7-es autópálya 102-es kilométer-szelvényében a Budapest felé vezető oldalon egy személygépjármű frontálisan ütközött egy kistehergépjárművel. Az elsődleges információk alapján a személygépjármű Budapest irányából haladt Nagykanizsa irányába, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó vezetője elvesztette uralmát járműve felett és áttért a másik pályatestre. A személygépkocsi frontálisan ütközött egy - az autópályán Budapest irányába tartó - kistehergépjárművel. A baleset következtében a járművezetők és az autóban utazó két gyermek megsérült. A gyermekek közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

m7-halalos-baleset-2.jpg

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri mindazok jelentkezését, akik az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Fotók: Siófoki HTP. BM-OKF Médiaszerver)