Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.28

Drogot árult lakásán a zalai férfi

Egy 29 éves zalaegerszegi férfi ellen javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság, aki a gyanú szerint rendszeresen kábítószert árult az otthonában.

 

kabitoszer-zala-megye.jpg


A rendelkezésre álló adatok szerint a zalaegerszegi fiatalember 2014. szeptember 9-ét megelőző egy évben több mint 10 alkalommal adott el kábítószert egy helybéli és egy nemeshetési embernek.

 

Az „eladó” házában tartott házkutatásnál a zalaegerszegi rendőrök - kábítószer-kereső kutya segítségével - több helyen, különböző csomagolásokban találtak amfetamint, kannabiszt és és növényi törmelékeket, valamint lefoglaltak egy digitális mérleget és közel százezer forintot is.

 

A nyomozók ezután a kertben is szétnéztek, és 10 tő cannabis növényt találtak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 29 éves férfi a rendőröknek elmondta, hogy ő is rendszeres fogyasztó, a marihuánát értékesítési célból termesztette, amiből összesen háromszor adott el.

 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem, valamint kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság