Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.17

Dolgozó édesapjának vitt vacsorát egy 5 éves zalai kisfiú - Épségben találták meg a rendőrök

A Gyenesdiáson szolgálatot teljesítő rendőröktől egy kétségbeesett asszony kért segítséget november 15-én (hétfőn) késő délután18 óra 10 perckor, aki elmondta, hogy miközben otthonában 10 hónapos gyermekét altatta, a nappaliban játszó 5 éves kisfiát pár perc leforgását követően már nem találta az ingatlanban, aki a lépcsőházban elhelyezett kerékpárjával indulhatott útnak és azóta sem került elő.

Az egyenruhások haladéktalanul a kisgyermek keresésére indultak, akit fél óra alatt Keszthelyen, a Csapás úti körforgalomnál épségben meg is találtak egy állampolgár segítségével, aki bejelentést tett, hogy egy kisfiú az út szélén kerékpározik.

sult-paprika.jpg

Az ijedt fiúcska elmesélte, hogy csak vacsorát szeretett volna vinni az este is munkát végző édesapjának, aki biztosan éhes, ezért magához vett egy kis sült paprikát, édesanyjának nem szólt semmit, kinyitotta a bejárati ajtót és kijött a lakásból, az ételt beletette a biciklije kormányán lévő kosárba, felkapcsolta rajta a világítást, majd így indult el a lépcsőházból ki az udvarra, majd az utcára.

A keszthelyi rendőrök a gyermeket épségben átadták az édesanyjának - tájékoztatott szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.