Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.08.15

Bejelentésre bukott le egy zalai drogdíler

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy keszthelyi 37 éves férfit a zalai rendőrök.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 13-án 16 óra 46 perckor bejelentés érkezett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy egy keszthelyi férfi napi rendszerességgel kábítószert árul a lakásán.

A helyszínre érkező nyomozók a lakásból távozó személyeket igazoltatták, akik elismerték, hogy már korábban is vásároltak és fogyasztottak kábítószert. A rendőrök ezután házkutatást tartottak a gyanúsított férfi lakásán, ahol átlátszó tasakokban, összesen több száz gramm kábítószergyanús port, valamint kábítószergyanús kék, zöld, lila színű figurás tablettákat, mérleget, nagyobb összegű készpénzt találtak és foglaltak le.

 

keszthely-drog-1.jpg

 

keszthely-drog-2.jpg

 

keszthely-drog-3.jpg

 

A nyomozók a 37 éves keszthelyi I. Tivadart gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A Zalaegerszegi Járásbíróság a férfit előzetes letartóztatásba helyezte.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)