Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.22

Bánokszentgyörgynél és Borsfánál is árokba hajtottak autósok

Árokba sodródott és felborult egy személyautó a 7536-os úton, Bánokszentgyörgy közelében hétfőn reggel 7 órakor. A gépkocsiban csak a sofőr utazott. A letenyei hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították az autót.

banokszentgyorgy-baleset-2021.jpg

banokszentgyorgy-baleset-2021-2.jpg

Ezzel a (fenti) balesettel kapcsolatban kedden ezt közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 51 éves tótszerdahelyi férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. november 22-én reggel a 7536-os számú úton Bánokszentgyörgy irányából Szentliszló felé, amikor a 14-es kilométerszelvénynél egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérkezve egy szarvas ugrott elé. Ezt észlelve elrántotta a kormányt, elvesztette uralmát a járműve felett, sodródni kezdett, majd letért az úttestről, hossztengelye körül többször átfordulva tetőlemezére borulva állt meg. Az autó sofőrje megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A vadon élő állat elfutott.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Borsfa külterületén hétfőn néhány perccel délelőtt 9 óra előtt.  Az autóban csak a sofőr utazott, aki a riasztott letenyei hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a gépkocsit és egy munkagép segítségét kérte. A raj a járművet áramtalanította, az időközben kiérkező munkagép pedig kivontatta a járművet az árokból. A tűzoltók az úttestet megtisztították, a helyszínt pedig átadták a rendőrségnek - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (Fotók: Letenyei Katasztrófavédelmi Őrs)

borsfa-baleset-2021.jpg

borsfa-baleset-2021-2.jpg