Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.12.22

Autók, gépek semmisültek meg a leégett zalai autójavító műhelyben

Reggelre sikerült eloltania a tűzoltóknak a Zalacsében, egy autójavító-műhelyben és a mellette álló melléképületben keletkezett tüzet, amelyben autók és különböző gépek is megsemmisültek - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-t.
Cseresznyés Dániel felidézte, hogy hajnalban kapott lángra a mintegy 150 négyzetméteres autószerelő-műhely és a mellette álló, hasonló méretű melléképület. A tűz oltására három város tűzoltói vonultak a helyszínre, s végül nyolc vízsugárral, többórás munkával tudták megfékezni a lángokat, de az utómunkálatok még a reggeli órákban is tartottak.
A tűzoltóknak két oxigénpalackot sikerült kihozniuk a lángok közül, két PB-palack azonban felrobbant. Személyi sérülés nem történt. A tűzesetben mindkét épület teljesen leégett, megsemmisült négy személyautó, egy motorkerékpár és egy kerti traktor, illetve más gépek, berendezések. A jelentős anyagi kárral járó eset okait tűzvizsgálat keretében tisztázzák a tűzoltók - közölte a szóvivő. MTI (Fotók: Cseresznyés Dániel tű.fhdgy - Zala MKI - BM - OKF Médiaszerver)

 

zalacseb-tuz-1.jpg

 

zalacseb-tuz-2.jpg

 

zalacseb-tuz-3.jpg

 

zalacseb-tuz-4.jpg