Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.14

Álmában sem gondolta volna, hogy a 62 éves szomszéd néni karcolgatja az autóját

Ismeretlen tettes egy kaposvári ház előtt parkoló személygépkocsit 2015. január közepe óta mintegy 15 alkalommal megkarcolt.

 

megkarcolt-auto.jpg

 

A tulajdonos figyelni kezdte a háza előtt leállított járművét, majd 2015. február 13-án 4 óra körül beült a hátsó ülésre, ahová kívülről a jeges szélvédőn át nem lehetett belátni.

 

Pár perccel később észlelte, amint valaki elment az autó mellett, majd hallotta, ahogy hátul végigkarcolta a csomagtér fedelét. A szomszéd néni állt az autó mögött, aki meglepődött, amikor a tulajdonos kiszállt és tetten érte, ennek ellenére rögtön tagadta a bűncselekmény elkövetését.

 

A tulajdonos értesítette a rendőrséget és megkérte az asszonyt, hogy maradjon a helyszínen, aki azonban elsétált. A sértett a rongáló után ment, majd visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

 

Az egyenruhások S. J. 62 éves kaposvári lakost elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók folytatólagosan elkövetett rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az idős asszony az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet - közölte szombaton a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság