Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.09.01

Karambol az M7-es Nagykanizsa felé vezető szakaszán

m7.jpgSzemélyi sérüléses közlekedési baleset történt 2013. szeptember 1-jén vasárnap reggel 7 óra 30 perc körüli időben az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 98+400-as kilométer szelvénynél.

Az elsődleges információk szerint egy almát szállító, magyar felségjelzéssel ellátott kamion és egy személygépjármű az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszán a 98+400-as kilométer szelvényben eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A személygépjármű vezetője saját lábán kiszállt a járműből, azonban utasa – egy hölgy – beszorult, mentése folyamatban van.
A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben 7 óra 30 perctől. A helyszínre érkező mentőhelikopter leszállásának biztosítása érdekében teljes pályazárásra kerül sor néhány percre, ekkor a rendőrök a forgalmat a 98-as kilométer szelvénynél – Siófok-Sóstónál – leterelik a 7-es számú főútra, majd aki az autópályán szeretné folytatni útját, az 105-ös kilométer szelvénynél – Siófoknál – visszatérhet - szól a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vasánap reggeli közleménye.