Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.02.04

Kámzsás rablók, tolvajok a letenyei éjszakában !

A történet 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor - világos nappal,  a letenyei utcán - egy helybeli hölgyet kiraboltak, bosszúból azért, mert elmondta, hogy ki lopott abból az üzletből, ahol ő korábban dolgozott. Aztán eljött 2011. év vége amikor a Letenye Média felelős szerkesztőjét ütötték le, rabolták ki  (álarcban) a Farkas József utca végén.

 

letenye-kamzsas-rablo.jpg

 

 Majd 2012-ben egy Béke utcában lakó kislányt ütöttek le, akinek az volt a szerencséje, hogy idővel magához tért és haza tudott futni. 2013: egy letenyei hölgyet szintén egy kámzsás bűnöző követett az éjszaka, - a Farkas József és az Építők útja között -  aki csak úgy szabadult meg a rablótól, hogy "kamuként" használta telefonját, mintha a fia éppen eléje sietett volna. Az oldal felelős szerkesztőjének kirablásáról csak egy olyan értesítés érkezett a Nagykanizsai Rendőrkapitányságtól, hogy az ügy felfüggesztésre került, a tárgykörözést (kamera,fényképezőgép,telefon) tovább folytatják.
(A Béke utcai 14 éves kislány megtámadásának ügyét elkövető hiányában lezárták, melyen az érintett szülők fel vannak háborodva.)
Éppen ma kaptunk egy hírt egy letenyei (Építők útja) aggódó édesanyától, akinek lányát szintén követte sötétben egy kámzsás alak. A témával kapcsolatban véleményt nem szeretnénk nyilvánítani, de elvárható a rendőrségtől azt, hogy végre pont kerüljön a "Letenyei Kámzsás-Ügy" végére.  És ha lehet mihamarabb, azért, hogy gyermekeink, családtagjaink éjszaka is nyugodtan térhessenek haza kisvárosunkban !