Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.17

Íme, itt van minden idők legtahóbb Valóvilágosa! Hatalmas botrány az élő adásban

"Te hálátlan féreg csalàdom eltartott húgom melletted àllt mindenben és szakítasz vele egy orszàg elött ezt még vissza kapod te egoista féreg..."

 

vv-dennis.jpg

 

Elvitte a tegnap esti showt az egyik játékos. Elvitte, de olyan mértékben, hogy szinte már reméljük, hogy csak egy profi médiahekkről legyen szó csupán, mert akkor végre láthatnánk valami igazán furmányosat és ötlettel telit a ValóVilág szerkesztői részéről, illetve, hát valahol csak nehéz megemészteni, hogy ekkora baromarc is létezhet a világon, mint VV Denisz.

A nyitó adásban 6 reprezentatív fiatal költözött be a pompásan felújított Villába, ami már régóta ásítva várta, hogy végre ismét az öröm és a harag könnyei áztassák kiszáradt, szomjas padlóját. Arra persze a sokat látott épület sem számíthatott, hogy az első liter sós fájdalomnedű nem odabent fog kiloccsanni, hanem már a beköltözőshow-n egy egész család szégyenül meg olyan mértékben, amennyire embereket nyilvános adásban csak meg lehet alázni. Mónika show... ugyan már! Joshi Bharat soha, de soha még csak közelébe se jutottál ehhez a médiatörténeti csúcsponthoz. A TV2 felelősei, akik titkon csak remélték, hogy a konkurencia valami hatalmas szart lapátol majd össze, az eseményeket látva halkan belezokogtak a kispárnájukba.

 

Szóval beköltözik, hát aszongya, VV Dóra, aki profi aktmodell és olyan hatalmas ütközőkkel rendelkezik, hogy a kedvéért külön lereszeltek kicsit a tusoló sarkaiból, hogy a későbbiekben kedvére fürdethesse a fantasztikus műanyaglabdáit a maga és a nézőközönség hatalmas örömére. Aztán ott van még VV Dani, aki  kb.annyi sót fog odabent megenni, ami egy legyengült agg kecskének esetleg, ha elég lenne. Mivel magát értelmiséginek tartja ezért kiszenvedett egy József  Attila idézetet, de ezzel nagyjából ki is merült az összes talentuma. “ A hetedik te magad légy!” Nem, Dani te pont az első leszel akit kivágnak majd a kapun hamarosan.

 

VV Vikcsu. Aki imádja ha elől, hátul nyalják és ezt nem is rejti véka alá. Amúgy hullákat szeretne boncolni, ezt mint élete nagy célját meg is jelölte. Külsőre meglehetős hasonlatosságot mutat elődjével VV Vikivel, ami elég jó előrevetíti későbbi viszonyát a benti szexbombákkal.

VV Laci bokszolónak és zongoraművésznek mondja magát és külsejéről csak olyan szuperlatívuszokban képes beszélni, hogy az ember azt hihetné kizárólag önmagával hajlandó nemi kapcsolatot létesíteni, de azt is csak akkor, ha legalább egy hétig mindennap megvacsoráztatta magát valami jó kis helyen előtte. VV Fanni, akinek más színben ugyan, de haja tökéletes mása VV Éváénak, láthatólag szintén töltelék funkciót fog betölteni, a majdani nagyok pofozózsákjának szerepére kárhoztatva.

 

És ugye ott van végül VV Dennis... a komisz. Ahogy magát nevezi. De amikorra ő már megjelenik érdekes módon a többi játékost a szerkesztők mind beterelték a Villába. Csak nem sejtettek valamit abból, ami következni fog? Természetesen nem, mert ez a műsor a tökéletes spontaneitás és a véletlenszerű események csodás összhangján alapul. Meg ugye nem is lehet feltételezni egy felelős tévécsatornától, hogy pusztán a nézettség kedvéért közreműködjenek kb. egy tucat ember totális megszégyenítéseben.

VV Denisz, aki amúgy kéményt bélel napszámban és az anyósa melletti szobában kénytelen szexelni, láthatóan kicsit ideges. Aztán elég gyorsan kiderül, hogy úgy elege van már a családjából, ahogy van. Romokban a szexuális élete, mert a mama fülei a legapróbb zörejeket is kikémlelik a hálószobából, a házimunkát is neki kell elvégeznie, amíg a két házisárkány fáradt ülepét pihenteti és az aktuális szappanoperát nézik éppen. A kedvese amúgy is egy marhaságnak tartja ezt az egészet, egyáltalán nem támogatja az ilyen léha terveket. Ettől függetlenül ott az egész család, rokonok miegyebek. A mama és a lánya az első sorokban büszkén feszít és felállva tapsol a fiúnak. Körülbelül 3 percig. Azután VV Denisz, aki tényleg vagy a legnagyobb machinátor és koponya a VV-k történetében, vagy a legnagyobb gennyláda, bejelenti, hogy szép volt, jó volt, köszöni, de neki ennyi. Mindenki mehet a dolgára, ő amúgy sem ilyen lovat akart. Odabent rengeteg punci talán csak rá vár és nem szeretné, ha szeretteinek látnia kellene, ami majd következik. Hirtelen fagyott jégcsapok kezdenek potyogni a teremben és olyan mértékben megdermed a levegő, hogy a képernyők is bederesednek pár pillanatig. Istenes Bence és Lilu beszél valahol a távoli homályban, de mindenki csak a szőke barátnőt nézi megbabonázva, akinek az arcára sebészi pontossággal és hitchcocki kegyetlenséggel közelít rá a kamera.

Dennis addig még elmondja, hogy a lány jobbat érdemel nála és őneki a vérében van a rosszaság így ne is várjanak tőle jót. Közben láthatólag sík ideg és mint egy ketrecéből szabadult, csonttá fogyott tenyészbika remegő orrcimpákkal várja, hogy elindulhasson a Villában székelő nőstények irányába. Az ekkora már volt barátnő a kamerák kereszttüzében kínosan próbálja megszerezni a slusszkulcsot valakitől és kiosonni a lehető leghalkabban. Természetesen Bence figyelmét nem kerüli el az esemény így a kiosonás helyett szerencsétlennek fenékig kell ürítenie a megalázottság keserű poharát. A család markosabb férfitagjai néhány igen komoly fenyegetést beordítva szeretnének valamilyen módon elbeszélgetni a jegyességet ilyen találékonyan felmondó VV Denisszel, aki mint a börtönből szabadult sas, hatalmas megkönnyebbüléssel tűnik el a Villába vezető ajtó mögött.

Teljes döbbenet.

A folytatásra kb. fél órát kell várni. A család és maga a hoppon maradt menyasszony ugyanis kollektíve megjelenik VV Denisz Facebook oldalán és amit ott kap a srác az talán kicsit meg is magyarázza, hogy miért kellett ilyen furcsa módon kiugrania ebből a kapcsolatból.

Te hàlàtlan féreg csalàdom eltartott húgom melletted àllt mindenben és szakìtasz vele egy orszàg elött ezt még vissza kapod te egoista féreg az élettől !Szerencséd volt hogy nem voltam ott!!

Te nem komisz vagy hanem egy igazi patkány. Remélem az ex-barátnőd baráti köre darabokra töri azt a tenyérbemászó pofád miután elsőként kiestél a villából, te szarkupac. Így közölni a barátnőddel, hogy vége?! FÖLDET RÁD és ne gyere szembe velem az utcán.


Fergeteges éjszaka volt na! Ha csak egyetlen jelenetet néz meg az olvasó az egész ValóVilágból, akkor ez legyen az, mert Alekosz, az utolsó nagy stratéga lekerült a trónról. Megérkezett VV Tahó-Dennis, akinek mostantól csak az az egy esélye maradt, hogy megnyeri ezt a játékot. Mert ha idő előtt távozni kényszerül, akkor nem egy ember fogja várni a bejáratnál az ígéretek szerint, hanem a népes család legalább fele. És abban biztos lehet az immár szingli fiú, hogy nem azért mennek, majd oda, hogy vigasztalják. Hatalmas volt, na! Tessék visszanézni! A cikk alján ott van a videó az elképesztő jelenetekkel. (Forrás: Postr.hu)