Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.28

Így változik Letenyén a szemétszállítás számlázása

zalai-kozszolgaltato-nonprofit-kft.jpg

TISZTELT ÜGYFELÜNK, TISZTELT LAKOSOK!
Az Önkormányzat, a Zala-Depo Kft. és a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy a településen 2014. július elsejével a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást a
ZALAI KÖZSZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT
látja el.
Ez azt jelenti, hogy az Önök soron következő hulladékkezelésről szóló számláját már a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft állítja ki, és a befizetéseket is e társaság felé kell teljesíteni. Amennyiben számláit átutalással teljesíti, kérjük, szíveskedjék figyelni, hogy a számlákon feltüntetett bankszámlára teljesítse utalásait. (Amennyiben 2014.06.30-ig teljesített szolgáltatásból eredő tartozása van, azt továbbra is a Zala-Depo Kft részére kell befizetni.)
A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft székhelye és ügyfélszolgálata: székhely: 8900. Zalaegerszeg, Gasparich u. 26. Ügyfélszolgálat: 8868 Letenye, Szabadság tér 10. (egyezően a Zala-Depo Kft.-vel)
A honlap címe: www.zkn.hu

A Zala-Depo Kft. elérhetőségein változatlanul lehet érdeklődni továbbra is.
 Felhívjuk figyelmüket, hogy a szolgáltató változása miatt

amennyiben számláit csoportos beszedési megbízással szeretné a továbbiakban is teljesíteni, a banki felhatalmazásokat meg kell újítani a szolgáltató váltás miatt. A közeljövőben kiküldésre kerülnek a felmondó illetve új banki felhatalmazó levelek.

A Zala-Depo Kft.-től megvásárolt zöld, cégemblémás zsákok, illetve a szelektív gyűjtéshez biztosított kék és sárga zsákok továbbra is használhatóak.

A hulladéklerakó és a hulladékudvarok üzemeltetését illetve az egyedi szállítási (pl. konténeres törmelékszállítás) szolgáltatásokat továbbra is a Zala-Depo Kft látja el.
Fentiek miatt kérjük, hogy a szolgáltató váltás miatt a későbbiekben megjelenő tájékoztatóinkat szíveskedjék figyelmesen áttanulmányozni. A nyomtatványoknál Önnek nincs más teendője, mint aláírni azokat, és egy példányt a megadott határidőben visszajuttatni a Közszolgáltató Kft.-nek. Ezzel megkönnyítik munkánkat.
Bízunk benne, hogy a szolgáltatóváltás zökkenőmentesen megy végbe. Célunk az, hogy Tisztelt Ügyfeleink a lehető legkevesebbet érzékeljenek a változásokból. 
Köszönjük együttműködésüket és türelmüket.

               Gecse László                            Horváth Márton
                       ügyvezető igazgató                      ügyvezető

                       Zala-Depo Kft.                 Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft