Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.16

Tapasztalja meg a legszebb kalandot a hajón

Valószínűleg nem találunk olyan embert, aki nem várta a nyaralást. Mindenki utána vágyunk - felnőttekre és gyermekekre, akiknek az ünnepek ünnepek. Mindenkinek szüksége van pihenésre, pihenésre a mindennapi kötelességektől és gondoktól.
Sok tekintetben távozhatunk, mert mindannyiunkat valami más vonzza, és megvan a saját ötletek arról, hogyan töltjük ünnepi napjainkat. Néhánynak tetszik az aktív ünnepek utazás, új országok megismerése vagy sportolás formájában. Mások szeretik a tengert, a strandokat és vannak olyanok, akik vonzzák az új kalandok, tengerjáró hajó.

 

horvatorszag-hajoberles.jpg

 

Az Adriai-tenger festői

 

Vannak olyan helyek, amelyeket a turisták nem tudnak repülővel, busszal vagy autóval elérni. Ha látni akarják őket és fedezze fel, a legjobb megoldás a tengeri hajózás. Horvátország olyan ország, amely rendelkezik sok gyönyörű és varázslatos zug, de csak tengeri úton fedezhető fel. Ezért van Adria teljes vitorlásokkal, jachtokkal és egyéb hajókkal, amelyek az üdülőket odahozhatják másokhoz más szállítóeszközök nem juthatnak el. Sok turista pontosan azért keresi az Adriai-tengert, mert gazdag kínálatot fognak találni Adriai hajóbérlés, és merészen új élményekre és kalandokra vezethet. Ki tagadná egy nagyszerű lehetőség? Nyaralás tökéletes párok számára, de gyermekes családok számára is.

 

A történelem lélegzete

 

Aki Horvátországba látogat, ne hagyja megkerülni a második legnagyobb horvát várost - Split. Már belépve ennek az érdekes városnak a története inspirál, és első látásra elvarázsolja történelmi emlékműveik. Ezen felül Split egy katonai, halász, hajósok, akinek hajói a városi kikötőben vannak kikötve. Ha szereti a hajókirándulásokat, akkor nem csak álmodnia kell róla. A Split hajóbérlet átalakítja álmaidat és a valóság vágyai. Önnek biztosan bérelnie kell hajót szép kirándulás az Adriai-tengeren, elfogadható áron.