Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.09.04

Hétvégi háznál termesztette a kábítószert a zalaegerszegi férfi

Vádemelési javaslattal zárta a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.
A gyanú szerint egy férfi 2012. októberét megelőzően az egyik Avas-hegyi pincénél termesztette a vadkendert, amelyből saját kezűleg állította elő a kábítószert. A rendőrök a házkutatáskor egy tő vadkendert, szárított zöld növényi törmeléket, a padlás gerendáiról lógó marihuánát, hősugárzót és több üveg tápoldatot foglaltak le.    
 

zala-megye-kabitoszer-foto.jpg

A 34 éves férfi a nyomozóknak kihallgatásakor elmondta, hogy 2011. januárjában az interneten rendelte meg a magokat, amelyeket virágcserépbe ültetett. A gyanúsított elmondta azt is, hogy évek óta fogyaszt marihuánát, ezért a saját fogyasztására termesztette és állította elő a kábítószert. 
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. György zalaegerszegi lakossal szemben az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: Rendőrség)