Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.07

Újra közlekedhetnek a kamionok a horvát és a szlovén határon is

rendor-havazas.jpg

 

A horvátok és a magyarok is megnyitották a határt.

 

Rendőri felvezetéssel elindultak a kamionok a horvát határ felé, egyelőre szakaszosan engedik őket fel az autópályára azért, hogy ne torlódjon fel a forgalom.

Megszűnt a 7,5 tonna megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek várakoztatása Zala megyében 2015. február  7-én 00 óra 20 perckor.

Erre a korlátozásra a horvát időjárási viszonyok miatt volt szükség. A Zala megyében várakozó kamionok – rendőri felvezetéssel – szakaszosan indultak el a határátkelőhelyek felé, hogy ne torlódjanak fel.

 

A szlovénok és a magyarok is megnyitották a határt.

 

Rendőri felvezetéssel elindultak a kamionok a szlovén határ felé, egyelőre szakaszosan engedik őket fel az autópályára azért, hogy ne torlódjon fel a forgalom.

Megszűnt a 7,5 tonna megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek várakoztatása Zala megyében 2015. február 6-án 16 óra  20 perckor.

Erre a korlátozásra a szlovén időjárási viszonyok miatt volt szükség. A Zala megyében várakozó kamionok – rendőri felvezetéssel – szakaszosan indultak el a határátkelőhelyek felé, hogy ne torlódjanak fel - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.