Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.06

Itt mentettek, mentenek a tűzoltók Zala megyében

havazas-7-es-fout-4.jpg

 

10:03 | Cserszegtomaj: A Várvölgyi úton egy személygépkocsi az oldalára borult. A keszthelyi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a járművet, majd áramtalanították azt. Az eset során egy ember sérült meg.

10:21 | Cserszegtomaj: A Várvölgyi utcában, nem messze az előző kárhelytől egy autó fejtetőre borult. A kiérkező keszthelyi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A balesetben egy ember sérült meg.

13:00 | Nagykanizsa: A település külterületén a 61-es számú főúton egy nyerges vontató elakadt, forgalmi akadályt képezve. A helyi hivatásos tűzoltók a járművet az útra visszavontatták, megszüntetve a forgalmi akadályt.

13:25 | Bocfölde: A Kossuth Lajos utcában egy személygépkocsi motortere égett. A kiérkező zalaegerszegi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángoló autót. A tűzesetben nem sérült meg senki.

13:45 | Zalaszentmihály: A 75-ös főúton a település belterületén egy kamion elakadt és további három kamion feltorlódott. A pacsai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói vonultak a helyszínre. Az úttest érdesítése után sikerült a  kamionoknak elindulniuk, megszűnt a forgalmi akadály.

14:22 | Pogányszentpéter: A település külterületén egy nyerges vontató elakadt. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók a legközelebbi buzsmegállóig elvontatták a járművet, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt.

A bejegyzést folyamatosan bővítjük.

(Forrás: Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)