Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.21

Hat sérültje van a zalai balesetnek

Két személygépkocsi ütközött össze Keszthelyen. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a zalai rendőrök az utat két órára teljes szélességében lezárták.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 24, egy 26 és egy 48 éves nő, valamint egy 24, egy 26 és egy 28 éves férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 20-án (szombaton) 19 óra 15 perckor történt Keszthely külvárosában. A rendelkezésre álló adatok szerint a 26 éves zalacsányi nő Renault Megane típusú autójával, négy utasával közlekedett a 7348-as úton Alsópáhok irányába, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte haladó Mercedes gépkocsinak. A baleset következtében a Mercedes nekicsapódott egy hotel kerítésének, majd bal oldalára dőlve az árokban állt meg, míg a másik autó az úttesten maradt.  A Renault három hátsó utasa - elmondásuk alapján - a biztonsági övet nem használták, ezért közülük ketten az ütközéstől kinyílt jobb hátsó ajtón keresztül az árokba estek.

 

baleset-keszthely-1.jpg

 

baleset-keszthely-2.jpg

 

baleset-keszthely-3.jpg


A karambolban a Renault gépkocsi 26 éves vezetője és három hátsó utasa, valamint a másik gépkocsi 28 éves sármelléki vezetője és bal hátsó keszthelyi utasa könnyebben sérült, akiket a mentők a Keszthelyi Városi Kórházba vittek. Mindkét gépkocsiban nagymértékű anyagi kár keletkezett.
A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)