Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.04.18

Hárman életüket vesztették egy Lenti környékén történt balesetben

halalos-baleset-75-os-fout.jpg

A Zalai Hírlap információi szerint szerint elhunyt a baleset negyedik sérültje is, akit újra kellett éleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét. 15:13

(Fotó:  Gyuricza Ferenc - Zalai Hírlap)

Súlyos közúti közlekedési baleset történt ma Zala megyében, hárman életüket vesztették.

Két férfi és egy nő halt meg abban a közúti közlekedési balesetben, amely 2013. április 18-án kora délután történt a 75. számú főúton Lenti és Nova között. A vizsgálat jelenlegi adatai szerint eddig ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött egy tehergépjármű és egy személygépkocsi. A balesetben a személygépkocsiban utazó három személy a helyszínen életét vesztette, a negyedik utast mentőhelikopter szállította kórházba. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.04.18. csütörtök 14:35

Három ember meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült, amikor összeütközött két jármű a 75-ös főúton Hernyék közelében - tájékoztatta Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke csütörtökön az MTI-t. Bangó Szilárd, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője korábban arról adott tájékoztatást, hogy a nem sokkal fél egy előtt történt baleset során az egyik autóból egy ember kizuhant, ketten pedig a járműbe szorultak. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentéshez Lentiből egy tűzoltóraj, továbbá Zalaegerszegről a műszaki mentőkocsi és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult ki.
MTI 2013. április 18., csütörtök 13:24

Teljes pályás útlezárás a 75-ös főúton
Baleset miatt teljes pályán lezárták a rendőrök 2013. április 18-án 13 óra 10 perctől a 75-ös számú főutat; a Lenti, Dózsa úti körforgalom és a baki tető között nem lehet gépkocsival közlekedni.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.04.18. csütörtök 13:33