Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.02

Halálos baleset Galambok és Nagykanizsa között a 7-esen!

Az úttesten álló kamionba ütközött egy személyautó a Zalakomár és Nagykanizsa közötti összekötő úton vasárnap, a balesetben a személygépkocsi egyik utasa meghalt - közölte Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a személyautóban egy nagykanizsai család utazott. Az első ülésen utazó 71 éves nő a helyszínen életét vesztette. MTI

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 2-án 15 óra 50 perckor a 7511-es számú úton, Galambokon, a Rigó-hegyi bejárónál eddig még tisztázatlan körülmények között álló teherautóba hajtott egy személyautó, amelynek vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést, míg utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt; a forgalmat Csapi felé, valamint a régi 7-es számú út felé terelik. (Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)
  (Fotó: MTI - Varga György)

 

halalos-baleset-nagykanizsa-zalakomar-galambok.jpg