Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.07.13

Gyilkosság Nagykanizsán ! A nyílt utcán szúrta le haragosát egy nő

Leszúrta haragosát a nagykanizsai O. Erzsébet !

A nyílt utcán szúrta halálra haragosát egy nő Nagykanizsán szombat délelőtt, az elkövetőt őrizetbe vették - közölte délután, a gyilkosság helyszínén a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.
 Nothoff Ingrid elmondta: az áldozat, egy 43 éves férfi vendégségbe érkezett a Sikátor utcai családi házhoz, amelynek udvarán összeszólalkozott a rokonait látogató, általa régóta ismert 39 éves nővel. A férfi távozni akart, mire a nő egy kést felkapva utánaszaladt és az utcán megszúrta.
A szúrás következményeként a férfi összeesett, a mentőket a rokonok értesítették. A mentőautó személyzete a helyszínen újraélesztette a megszúrt férfit, aki azonban a kórházba szállítás közben életét vesztette.
Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették, és megkezdték a kihallgatását. Emberölés megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás - tette hozzá a sajtófőnök.

 

 

 

Rendőrök helyszínelnek Nagykanizsán a Sikátor utcában egy családi ház előtt, ahol egy nő leszúrta a haragosát, egy 43 éves férfit 2013. július 13-án.
MTI Fotó: Varga György

 

Nothoff Ingrid az MTI-nek az indítékra vonatkozó kérdésére azt közölte: a nő és a tanúk is azt mondják, hogy egy régebbi konfliktus állhat a háttérben. Az elkövető büntetlen előéletű.
A gyilkosság helyszínét, a nagykanizsai belvároshoz közeli szűk utcát a rendőrök teljesen lezárták. A vendéglátók rendezettnek tűnő házával szemben lévő oldal járdáján, valamint az úttest egy részén a szétszórt kötszerek, csomagolóanyagok mutatják azt a helyet, ahol az áldozat összeesett.
A környéken élők közül csak néhányan jöttek ki az utcára, akik a rendőrségi kordonig sem merészkedtek el. Arról beszéltek, hogy ismerték az áldozatot és az elkövetőt is, akik között nem ez volt az első konfliktus. MTI 2013. július 13., szombat.