Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.22

Gyermekmolesztálás miatt vádat emeltek egy volt rendőr ellen Zalában

A felügyeletére bízott két kiskorú gyerek molesztálása miatt emeltek vádat egy volt hévízi rendőr ellen - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

 

pedomaci.jpg

 

Pirger Csaba elmondta: a negyvenkét éves vádlott egy Hévízhez közeli településen lakott. Válófélben volt feleségétől, amikor 2011 őszén bizalmi viszonyt alakított ki a tőle külön élő fia barátjával és az ő szüleivel.

A két gyerek a szülők engedélyével egyszer a férfinél aludt, ő pedig éjszaka  molesztálta a tizenkét éves fiút. A gyerek tiltakozott, próbált elmenekülni a házból, de miután nem sikerült, félelmében az ágy alatt töltötte az éjszakát.
A következő év tavaszán a vádlott barátnője tizenegy éves lányával próbált erőszakoskodni, aki többször is a férfi házában aludt, amikor a fia is nála volt. A kislány az ablakon kimászva éjszaka hazaszökött édesanyjához.

Pirger Csaba hozzátette: a május óta előzetes letartóztatásban lévő egykori rendőr tagadta az ellene felhozott vádakat, de az ügyészség a vallomások és a bizonyítékok alapján a felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettével és kísérletével vádolta meg. MTI