Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.10.09

Gobelin-, tárlókiállítás, meseolvasás, országos hírű író Letenyén + videó !

Az elmúlt hét során a letenyei Városi Könyvtárban is megszervezésre került az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat. Az egy héten át tartó program október 1-én (hétfőn) vette kezdetét, mely során az Idősek Világnapja alkalmából Idősek a művészetekben címmel nyílt tárlókiállítás.

 

 

Szintén október 1-én nyílt meg a letenyei Illés János Varrott képek világa című gobelin-kiállítása, amely október 20-ig nézhető meg a bibliotékában.

 

 

Október 2-án Nagyapó mesefája elnevezéssel mesedélelőtt várta a letenyei ovisokat a könyvtárban.

 

 

Október 3-án Légy jó mindhalálig címmel Móricz Zsigmond halálának 70. évfordulója alkalmából Berkes Gábor tartott előadást.

 

 

Október 5-én a 22 évvel ezelőtt Letenyén már járt népszerű író Lőrincz L. László tartott érdekes előadást kisvárosunkban.

 

 

Október 7-én a Könyves Vasárnap alkalmából Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack címmel terménykiállítás volt látható a könyvtárban. 

Ugyanekkor Ökokreatívság néven kézműves foglalkozást is szerveztek az Országos Könyvtári Napok letenyei programsorozatán belül, ahol olyan anyagokból készültek tárgyak, melyek látszólag feleslegesnek tűnnek egy háztartásban.

 

 (Fotók: Letenye Média és Városi Könyvtár - Letenye)