Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.30

Frontális karambol Zalaegerszegen

Súlyos közlekedési baleset történt Zalaegerszegen.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy 56 éves zalaegerszegi férfi Nissan Navara típusú terepjárójával szerdán 8 óra 30 perckor eddig még tisztázatlan körülmények között a 7410-es út 9-es kilométerszelvényénél először egy Rover típusú személyautó visszapillantó tükrének, majd frontálisan egy Volkswagen Passat típusú személyautónak ütközött.

 

frontalis-baleset-zalaegerszeg-1.jpg

 

 

frontalis-baleset-zalaegerszeg-2.jpg


A Nissan vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, míg a mellette ülő 36 éves zalaegerszegi utasa – aki a biztonsági övet nem használta – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, a Volkwagen Passatot vezető 19 éves bolföldei fiatalember szintén könnyen sérült meg a karambolban. Mindhármójukat a mentők a zalaegerszegi kórházba vitték.
A Nissan sofőrje azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért ütközött neki a két autónak. A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)