Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fagyállós csontokat szórtak szét Nagykanizsán?

2015. január 27. Nagykanizsa a Csokonai úti suli és ovi közötti kis átjáró. Nem is tudom, hogy mit is kéne írnom, vagy mondanom, úgy, hogy nincs bennem indulat. Vagy csak egy kérdést kéne feltennem, miért utálják ennyire az állatokat?

 

 

fagyallos-csont-1.jpg


A zacskót Bertalan kutyám találta, a fényképeket én magam készítettem. A kiskutyám húzott abba az irányba, a bokrok felé, én pedig fura, átható illatot éreztem... Nem fogok azzal dobálózni, hogy ki és miért, és legfőképpen mivel kente be ezeket a csontokat... Fagyottak voltak. Nem szaguk volt, hanem illatuk, fagyálló a tippem, az most nagyon divatos, de lehet, hogy van ott más is... nem tudom.
Nem az én dolgom megítélni ezeket az embereket, saját magukkal kell elszámolniuk.
Visszamentem zacskókkal és gumikesztyűvel, a csontokat bezacskóztam, felszedtem.

 

fagyallos-csont-2.jpg


Csak annyit kérek, hogy aki arra jár, vagy a környéken, nagyon figyeljen... nehogy valamit felszedjen a kisgyereke, vagy a kutyája. A csontok ugyanis egy iskola és egy óvoda között voltak... Tehát nem csak állatokat, hanem gyermekeket veszélyeztettek. Még ha nem is mérgezettek, amit sajnos a szagából ítélve kétlek, akkor is romlott lehet, vagy megakad a kisgyerek, vagy apró kutya torkán...
Amit láttam, felszedtem. Nem vagyok szakértő, de nagyon úgy tűnt, hogy körülötte direkt szórták szét a csontokat, a zacskó szétszakítva, kiborítva. Remélem, hogy senki kutyája macskája nem evett belőle.
A csontok sorsáról gondoskodom, le lesz adva veszélyes hulladékként, ezt a tanácsot kaptam állatszervezetektől. (Forrás és fotók: Olvasónk)