Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.31

Erőszakos rablókat fogtak el Zalaegerszegen

A sértettek a sajtótájékoztatón visszakapták értékeiket
A zalaegerszegi rendőrök rekordidő alatt elfogták azt a két fiatalembert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2013. május 7-én, május 9-én, és május 15-én három idős asszonyt támadtak meg Zalaegerszegen. A két férfi közül egyikük követte el a bűncselekményeket, a másik pedig biztosította társát. Mindhárom esetben az arany nyakláncot tépték ki áldozatuk nyakából.
Harmadik áldozatukat egy 69 éves asszonyt fellökték, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. május 31-én sajtótájékoztatón számolt be az ügy részleteiről, amelyre rendhagyó módon meghívták a sértetteket is, akiknek Dr. Farkas Tibor r. alezredes városi rendőrkapitány átadta azokat a nyakláncokat, amelyeket a gyanúsítottak a rablás után zálogházba adtak.
Panulin Tamás r. őrnagy átadja a nyakláncot az egyik sértettnek
 
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 27 éves H. Norbert és a 24 éves T. Tamás ellen. A Zalaegerszegi Járásbíróság mindkét gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.05.31.