Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2023.01.14

Vigyél fényt a sötétségbe kültéri LED állólámpákkal!

A kültéri LED állólámpa a te udvarodban is szépen érvényesülhet, pláne most, télvíz idején. Korán sötétedik, így a biztonságos közlekedéshez szükségetek lesz fényre. De nyáron is hasznát vehetitek majd, hiszen esztétikus megjelenésének köszönhetően az udvar dísze lehet. 

 

A kültéri LED állólámpa egyre népszerűbb

 

Az Alkonylámpa kínálatában is elérhető kültéri LED állólámpa egyre gyakrabban bukkan fel a kertes családi házak udvarán, esztétikus elemévé válva annak. A kerteteket, udvarotokat sokkal szebbé teszi minden évszakban, akár a fagyos téli estéken, akár a nyári éjszakák simogató melegében. Fényével télen megóv a balesetektől, nyáron pedig kellemes hangulatot biztosít a kerti partikhoz.

 

A kerti világítás eme esztétikus darabjában egyszerre van jelen a funkcionalitás és a dekorációként történő felhasználhatóság. Ez a fényforrás ugyanis egyszerre többféle funkciót is elláthat, miközben számos pozitív vonással rendelkezik. Mik ezek?

 

- Fényt szolgáltat, és mindezt energiatakarékosan teszi. A LED innovatív technológiája ugyanis mintegy 80 százalékkal mérsékli az energiafelhasználást. 

- Hosszú éveken keresztül üzemel - ez annak köszönhető, hogy a LED-ek élettartama rendkívül hosszú. Arról nem is beszélve, hogy a karbantartás miatt sem kell fájjon a fejed, hiszen a legritkább esetben hibásodnak meg.

- Esztétikus megjelenése meghatározó lesz: azonnal hatást gyakorol azokra, akik meglátják a kertedben.

- Dekorációs elemként formájával, anyagával meghatározza a kerted és az udvarod stílusát (lehet klasszikus, modern, extravagáns, romantikus, szecessziós stb.).

- Könnyen integrálható.

 

kulteri-allolampa.jpg

 

Hova helyezheted el a kültéri LED állólámpát ?

 

A kültéri LED állólámpát lényegében bárhol elhelyezheted az udvarodban és a kertedben, de azért vannak olyan helyek, amelyeket érdemes preferálni, hogy hasznos is lehessen, ne csak gyönyörű.

 

Jól fog jönni a fénye:

 

- Minden bejáró és bejárat mellett - fénye biztonságot és kényelmet garantál. Nem kell attól tartanod, hogy megbotlasz, vagy attól, hogy valaki váratlanul megtámad. 

- Lépcsők és teraszok környezete - ezek a helyek is kiemelten fontosak, hiszen itt még nagyobb a balesetveszély, mint bárhol máshol. Pláne télen, amikor a jegesedés miatt rendkívül csúszóssá válhatnak a burkolatok, pillanatok alatt komoly eséseket generálva.

- Bokrok és kerti tavak környezete - ha ezek a területek is fényárban úsznak, nem lesz kedve senkinek sem megbújni a fák között.

 

Hogyan válassz kültéri állólámpát? 

 

Az udvar világítási rendszerének a megtervezése is éppen olyan fontos, mint a beltéri világításé. Nem lesz más dolgod, mint átgondolni a saját szokásaitokat. Így leszel képes megteremteni a helynek és a helyzetnek megfelelő fényviszonyokat, és ezzel egy esztétikailag kiváló, csodás és hangulatos környezetet létrehozni. Egy olyan helyet, ahol jó élni, ahová jó hazatérni.

 

A tervezésnél figyelj a kültéri állólámpa IP védettségére, ami létfontosságú a biztonságos működtetéshez. Ez garantálja ugyanis a lámpa vízzel, párával, nedvességgel szembeni védelmét. 

 

Ha te is biztonságban szeretnéd érezni magad, vigyél fényt a kertbe, a teraszra, a bejárathoz és a ház körüli területekre kültéri LED állólámpák alkalmazásával!