Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véget vet a piszkos munkának a száraz-nedves porszívó

A műhelyekben, egyéb zárt helyeken és a szabadban is egyaránt használható a száraz-nedves porszívó, ami tiszta munkakörnyezetet eredményez. A szálló por és a kiömlő folyadékok akadályozhatják, illetve veszélyessé tehetik a munkát. A száraz-nedves porszívó segítségével sokkal kényelmesebb környezetet teremthetünk magunk körül, és az automata funkciójának köszönhetően az utólagos takarítással sem kell sokat bajlódnunk.


 

Száraz-nedves porszívó ipari kisgépekhez


 

Az asztalos és az építési munkák mindig rengeteg por kíséretében zajlanak, amennyiben nincs kéznél egy olyan innovatív eszköz, mint például egy Makita száraz-nedves porszívó. Aki tisztában van azzal, hogy mennyi porral jár a fúrás és a csiszolás, az pontosan tudja, hogy milyen előnyt jelent, hogyha a szerszámokhoz porszívót lehet csatlakoztatni, és ezáltal biztosítani lehet a hatékony porelszívást. A Start/Stop funkció pedig automatizálja a porszívó indítását, így az egyszerre kapcsol be és ki a csatlakoztatott szerszámgéppel.

A porzsák nélküli kivitel nemcsak költséghatékony, hanem könnyű ürítést biztosít, ezen felül a nagyobb törmelékek eltakarítására is alkalmassá teszi a gépet.

 

szaraz-nedves-porszivo.jpg

 

Száraz-nedves porszívó kifinomult szűrőrendszerrel


 

Egy hagyományos háztartási porszívó nem alkalmas arra, amire egy száraz-nedves porszívó minden gond nélkül használható. A munkálatok során keletkezett fúrási és vágási törmelék pillanatok alatt eltömítik egy hagyományos berendezés szűrőrendszerét annak ellenére, hogy a gyűjtőtartály vagy zsák még csak meg sem telik. Ez jelentősen lecsökkenti a szívási teljesítményt, ráadásul a finom por a motorba kerülve akár károsodást is okozhat.

Ez a veszély nem áll fent az ipari Makita száraz-nedves porszívó esetében. Joggal gondolhatnánk azt, hogy a bonyolultabb szűrőrendszer tisztítása

sokkal nehézkesebb, mint hagyományos esetben. Ennek viszont éppen az ellenkezője az igaz. A Makita esetében a „Push and Clean“ funkció egyszerűsíti le a szűrő tisztítását. Az elnevezés arra utal, hogy mindössze egy gombnyomással megoldható az egész.


 

Jól jön egy száraz-nedves porszívó a ház körül


 

Nemcsak a műhelyben, hanem a ház körül, barkácsolás során, a terasz tisztításához egyaránt jó megoldásnak számít egy száraz-nedves porszívó beszerzése, amivel kellemes, tiszta környezetet varázsolhatunk magunk körül anélkül, hogy a berendezés rongálódna a felszívott szennyeződések miatt. Az innovatív kialakításnak, a minőségi anyaghasználatnak és a számos praktikus kiegészítőnek köszönhetően a takarítási feladatok jelentősen egyszerűbbé válnak.