Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.09.14

Várja gazdaságos és hatékony fűtőberendezéssel a hűvös napokat!

Amikor közeledik a hűvös, nyár végi, őszi időszak, a természetből – kertből, teraszról – kénytelen-kelletlen be kell költözni a házba. Azonban amikor megszoktuk a kinti friss levegőt, a szabad teret, az esti beszélgetéseket a szabadban, akkor ezt nehezen tesszük meg.

 

Más a helyzet, ha a teraszon vagy a hétvégi ház verandáján is megoldott a fűtés. Persze nem tűzgyújtásra gondolok, van ennél hatékonyabb és kevésbé veszélyes megoldás is, ami kellemes meleget ad akár nyirkos időben is. 

 

hosugarzo.jpg

 

Falra szerelhető, infrás hősugárzó kültérre is!

 

A modern, csendes, azonnal meleget adó, mennyezetre vagy falra szerelhető infra hősugárzót az Airfresh webáruházban megtalálja. Segítségével olyan helyiségek is felfűthetők pillanatok alatt, amikben nincs más fűtési lehetőség. 

 

Kiválóan alkalmas a lakóházakon kívül teraszok, hobbiházak, üvegházak, műhelyek, rendezvénysátrak és pavilonok fűtésére. Lakossági célokon túl, ipari használatra is megfelelő.

 

Esztétikus kivitelezése, helytakarékossága, és az, hogy bátran használható kisgyermek vagy állat mellett is, mind mellette szólnak. Az infrás készülék ugyanis nem bocsát ki káros égésterméket, nincs szaga és nem hevül túl, így nem kell attól félni, hogy megégetné, aki hozzáér. 

 

Az elektromos fali hősugárzók további előnyei

 

Ezek a készülékek időtálló fémből készülnek szinte teljes egészében. Vannak közöttük falra rögzíthető és a mennyezetre lánccal felszerelhető típusok is. Ez utóbbi fix, azonban a fali készülékek akár mozgathatók is és így áthelyezhetők. 

 

Az üzembe helyezés rendkívül egyszerű, a 24 órás időzítő segítségével pedig beállítható a működési idő is. A hőmérsékleti értékek a LED-kijelzőn nyomon követhetők és igény szerint változtathatók. 

 

A fűtőcsövek a bekapcsolást követően azonnal meleget sugároznak és a hősugárzó a fűtési területen 3 méterig 150°-os szögben meleget biztosít. A fűtési fokozat és a be- és kikapcsolás távirányítóval állítható, így nem szükséges a készüléket megközelíteni.

 

Az infrás hősugárzók előnye közé tartozik, hogy működés közben nem égetik el az oxigént a környezetükben, így a port sem. Nincs kellemetlen, sem káros égéstermék és szag, nincs kondenzáció és búgás vagy más zaj sem. Mivel nem okoznak allergiás reakciót, ezért porérzékenyek, allergiások mellett is nyugodtan használhatók az infrás fűtőberendezések.

 

A készülékek nyirkos levegő, eső vagy felfröccsenő víz elleni védelemmel vannak ellátva, így esőben a teraszon ücsörögve is biztonsággal bekapcsolhatók. 

 

Hogyan válasszon az infrás hősugárzók közül? 

 

Mielőtt készüléket választ, a következő szempontot vegye figyelembe: mekkora a helyiség vagy terület, ahol a készüléket szeretné elhelyezni? Az sem mellékes, hogy a hősugárzó állandó helyet kap-e vagy hordozni szeretné. 

 

Kérje szakértő segítségét mielőtt döntene, de megbízható és több éve a területen működő cég munkatársai személyében. Ha ilyet keres, az Airfresh szakemberei között megtalálja!