Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.02.13

Varázsold esküvődet emlékezetessé egy szakavatott szertartásvezető segítségével

Az esküvő egy olyan, életre szóló esemény, amely mindörökre megmarad mindkét fél emlékezetében. Éppen ezért mindenki szeretné, ha minden úgy történne, ahogyan azt előzőleg elképzelte és megálmodta, azaz minden tökéletes lenne a Nagy Napon. 

 

Érdemes kifejezetten nagy figyelmet fordítanotok a megfelelő személyzet felkutatására és felbérlésére, hiszen rengeteg múlhat rajtuk. Amennyiben szeretnétek személyre szabni a ceremóniát, akkor érdemes felkeresnetek egy szakavatott szertartásvezetőt egyaránt!

 

 

eskuvo-2022.jpg

 

 

Miért válassz szertartásvezetőt az esküvőre?

 

Az anyakönyvvezető és a szertartásvezető közötti különbség könnyen felismerhető. Ugyan mindenekelőtt szükségetek van az anyakönyvvezetőre, hogy hivatalos legyen a frigy, a szertartásvezető teszi számotokra egyedülállóvá az eseményt. Amennyiben egy személyre szabott és tényleg teljes mértékben rólatok szóló szertartást szeretnétek, akkor nektek egy felkészült, kreatív és ötletekben gazdag szertartásvezetőre lesz szükségetek. A szertartásvezető bárhol és bármikor képes összeadni titeket. Legyen egy számotokra kedves dátum, egy fontos időpont vagy egy emlékezetes helyszín, megbeszélés alapján bárhova és bármikor elmegy értetek. 

 

Amennyiben ti hajnalban vagy az éjszaka közepén, egy barlangban vagy egy tengerparti szigeten szeretnétek megesküdni, akkor a szertartásvezető mindezt megteszi értetek. A ceremónia kötetlen, úgy állítja össze, ahogyan ti szeretnétek, természetesen beletéve saját ötleteit, megérzéseit. Mindenekelőtt érdemes egy nagy beszélgetést szerveznetek vele, annak érdekében, hog megismerjen titeket, a stílusotokat, az összeismerkedésetek történetét, a veletek megtörtént eseményeket és vicces sztorikat egyaránt. Mindezt pedig összefűzi és kiegészíti olyan elemekkel, amely mindkettőtöket tükrözi. 

 

A tökéletes szertartásvezető ismérvei

 

Ahhoz, hogy ez a pillanat felejthetetlen legyen mindkettőtök számára, akkor próbáljátok megtalálni a számotokra legszimpatikusabb szertartásvezetőt, akiben teljes mértékben megbíztok, aki képes viccesen, de mégis meghatóan és romantikusan előadni a történeteteket, megnevettetni és megsiratni benneteket és a násznépet egyaránt. 

 

Amennyiben szeretnéd megtalálni a megfelelő személyt, akkor keresd fel az Esküvőpalota weboldalát, nálunk mindent és mindenkit megtalálhatsz egyetlen helyen, amely egy tökéletes esküvő kivitelezéséhez kell. 

 

Azonban mindenképpen legyetek tisztában azzal, hogy csupán akkor fogadhatsz szertartásvezetőt, ha már papíron házastársak vagytok, azaz hivatalosan össze is házasodtatok az anyakönyvvezető segítségével. Ehhez azonban nem szabad megfeledkeznetek a 30 napos várakozási időről sem, így érdemes időben elkezdeni a szervezést és a tervezést egyaránt.