Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.03.18

Uralkodó fekete a fürdőszobában

Gondoltad volna, hogy milyen egyedi és modern lehet a fekete a fürdőszobában? Szerencsére egyes márkák felismerték a szín iránti igényt, így elkezdtek ebben az árnyalatban gyártani különféle berendezéseket.

 

Egyes eszközök esetében már olyan típusokkal is találkozni, amely uralkodó lehet ezen a területen. De lássuk, hogy mik közül válogathatunk, ami a fekete kiegészítőket illeti!

 

csaptelep.jpeg

 

Különleges és uralkodó szín a fürdőszobában

 

Végre bemutatták a legújabb termékcsaládot, ami a fürdőszobai berendezéseket illeti. Az újonnan piacra dobott termékek ráadásul sokkal szebbek, jobban kézre állnak, ráadásul a használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes. 

 

A Ravak újdonságai között ott van a 10° Free Black csaptelep, amely egy igazán stílusos, fekete tónusban készült eszköz. Amennyiben Te is szeretnél egy kicsit extrémebb és modernebb helyiséget az otthonodban, különösen érdekes választás lehet a márka ezen darabja. 

 

Mit érdemes tudni a RAVAK Free Blackről?

 

A Mozaikkerámiánál kapható csaptelep egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívüli módon megbízható anyagokból készült. Ez ugyanis nagyon magas minőségű, sárgarézből gyártott típus, hiszen a felületük tökéletes vastagságban krómozott, emellett pedig matt fekete tónusokkal színezték meg. 

 

Érdemes megjegyezni azt is, hogy ezeket az eszközöket különféle teszteknek vetették alá, mielőtt forgalomba kerültek. Ide tartozik az ergonomikus zárószelepen végzett nyíláspróba, amely garancia a kényelmes és egyszerű alkalmazásra. A tesztsor több mint 700 ezer mozdulatból áll össze, így teljesen nyugodt szívvel ajánlják a modern fürdőszobákba. 

 

Milyen egyéb tulajdonságai és felszereltségei vannak a fekete csaptelepnek?

 

Fontos tudni a Free Blackről, hogy a telepeket műanyag szűrőkből álló perlátorral szerelték fel, aminek köszönhetően a vízkő szinte egyáltalán nem tapad meg rajtuk. Emellett a csapok rendkívüli módon vonzzák a tekintetet, tehát garantáltan stílusos megjelenést kölcsönöz a lakás ezen része számára. 

 

A berendezés kiválóan alkalmas mosdókhoz, kádakhoz, bidékhez, de akár a zuhanyhoz is. Remek tulajdonsága, hogy kapható termosztátos és falba süllyesztett változatban, ezáltal egyszerűen teremthetsz harmóniát a fürdőszobában.

 

Megemlítendő továbbá az is, hogy a RAVAK a termékcsaládra három év jótállást vállal, ráadásul minden szigorú EU szabályozásnak megfelelnek. Ami pedig a tisztításukat és a karbantartásukat illeti, a RAVAK főként saját szereket ajánl, amivel akár a zsíros lerakódásokat és a vízfoltokat is könnyedén el lehet távolítani. 

 

A márka már előre elhintette, hogy hamarosan újabb és még több elegáns fekete szaniterrel és egyéb fürdőszobai kiegészítővel rukkol elő, amivel tovább fokozhatod a helyiség egyediségét. Érdemes tehát nyitott szemmel járni, hogy még időben hozzájuss a különlegességekhez.