Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.08.13

Tippek a fiús gyerekszobák dekorálásához

Könnyen előfordul, hogy a kisfiús vagy kisfiúval várandós kismama úgy érzi, számukra jóval kevesebb lehetőség áll rendelkezésre, ami a babaszoba dekorálását illeti. Szerencsére ennek egyáltalán nem kell így lennie, ha a megfelelő helyen, a megfelelő termékek között keresgélünk!

 

Az autókon túl is van élet!

 

A babyberry.hu falmatrica kínálata a legjobb példa erre. Na nem mintha az autókkal bármi probléma lenne, csak éppen jó, ha tudod, hogy ha valami különlegesre vágysz, a lehetőség nyitva áll előtted, s olyan gyerekszobát készíthetsz, amilyet csak szeretnél.

 

A falmatricák nagyszerű alternatívát kínálnak a dekorálásra, hiszen elhelyezésük valóban teljesen egyedileg tervezhető, de ha úgy alakul, például a kicsi cseperedése vagy érdeklődésének radikális megváltozása miatt, könnyen újra is álmodható az egész szoba hangulata. Jöhet bármilyen új téma, ami aktuálisan rabul ejti a kis herceget, egy percig sem kell azon aggódni, hogy nehéz lesz a szoba hangulatát is ehhez igazítani.

 

 

falmatrica.jpg

 

 

Hívogat a természet!

 

A gyerekszobák divatjában az egyik erős trend a természetközeliség megjelenítése, így igazán modern enteriőrt hozhatunk létre, ha ebben az irányban gondolkodunk. Természetesen nem kell kizárólag rózsaszín virágokra gondolni, sőt!

 

A falmatricák között találunk dzsungeles és leveles motívumokat is, ahogy imádnivaló állatokból sincs hiány. Egy tigris, orrszarvú család, elefántok vagy zebrák? A falmatrica kínálat izgalmasabbnál izgalmasabb, s valóban szép ábrázolású állatfigurákkal várja azokat, akik valódi újdonságot, kedves, mégis a természetben is előforduló állatokat valóban megidéző barátokat látna legszívesebben a szoba falain és bútorain.

 

Mivel ezek az ábrázolások valóban képesek harmóniát és nyugalmat árasztani magukból, ezért sem a színek, sem a figurák miatt nem fog túlzsúfoltnak, túl intenzívnek, vibrálónak vagy túlságosan erőltetettnek hatni a végeredmény, ami nagyon fontos egy olyan helyiség esetén, amely nemcsak a játék, hanem az alvás és pihenés helyszínéül is szolgál.

 

Geometriai formák mindenütt

 

A másik nagy kedvenc a geometriai ábrázolások becsempészése a gyerekszobákba. Ez a stílus nagyszerűen kiegészíti a minimalista, letisztult tereket, valamint a skandináv típusú helyiségeknek is tökéletes kiegészítője lehet. 

 

A színek ebben az esetben nagyon fontos szerepet kapnak, s visszaköszönhetnek az egyes kiegészítőkön is, valóban mesés harmóniát megidézve.

 

Utazás a mesék és álmok birodalmába

 

Ha már a mesék szóba kerültek, érdemes eljátszani a gondolattal, hogy vitorlásokon is elhajózhatunk a fantázia tengerén, s ebben a hajós falmatricák is biztosan segítségünkre lesznek. 

 

Természetesen más utazós témákat is fellelhetünk a kínálatban, lehet az egy sátorozós szafaris kaland vagy akár út a végtelenbe és tovább, hiszen az űrhajókat és persze a csillagokat is lehozhatjuk szemünk fényének, ha a babyberry.hu kínálatából válogatunk.