Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.21

Siker a sneaker piacon

Lassan már nincs ember, aki ne ismerné a Nike Air Force cipőjét. A modell még az 1980-as években jelent meg először, és új fejezetet nyitott a kosaras és a hétköznapi modellek világában. Azonnal felismerhetők, és a rengeteg színállásnak köszönhetően rendkívül egyediek és stílusosak. De vajon mi a siker titka? Cikkünkben részletesen bemutatjuk ezeket a darabokat.

 

sneaker.png

 

A Nike Air Force története

 

Az akkori időszakban forradalminak számított a Nike ezen sportcipője, hiszen ez volt az első légbetétes, kosaras darab. Nem véletlen kapta az Air Force nevet sem, hiszen az addig piacon lévő modellek nem voltak sem túl kényelmesek, sem túl puhák a sportolók számára. Pedig ebben az esetben rendkívül fontos az ütődések csillapítása. A hiányosságra a márka feküdt rá először, és megalkotta az első, védelemmel ellátott változatot. 

 

Bár Nike-t szinte bármelyik üzletben kaphatunk, akár Magyarországon is, a most ismét felívelő népszerűsége miatt szinte vadászni kell rá. A nem túl széles körben elérhető Nike Air Force a True to Sole webáruházából azonban megrendelhető. A klasszikus Air Force 1 ugyanis többféle színben és méretben vásárolható meg a webshopnak köszönhetően. 

 

Milyen színekben kapható?

 

A True to Sole Nike gyártmányait többféle árnyalatban és változatban lehet beszerezni. Az Air Force 1 Shadow sorozata például a hölgyek előtt tiszteleg, akik a saját generációjukban és közösségükben változást tudtak elérni. Ott van például a “barely green” színállás, amely 2021 márciusában debütált a piacon, azóta pedig már rengetegen tették le a voksukat emellett a sportcipő mellett. 

 

A másik sikeres és egyedi modell a “triple white”, amely egy rendkívül letisztult, igazán klasszikus, alacsony szárú darab. A megnövelt talprész lehetővé teszi a kényelmes viseletet. A termék nagy előnye, hogy szinte bármilyen szetthez tökéletesen passzol. Viselhető farmer-, vagy rövidnadrág mellé, de kiváló választás szoknyához is. Ebben aztán be lehet járni az egész várost, de még egy hosszabb vásárlási folyamat sem lesz túl megterhelő a láb számára. 

 

Miért jó online rendelni?

 

Az elsődleges szempont, ahogy már említettük is, hogy ezeket a színállásokat nem találod meg bármelyik üzletben. A True to Sole azonban lehetőséget kínál arra, hogy akár hazánkban is megvásárolhasd a Nike Air Force egyes darabjait. A webshop az első számú resell üzlet a régióban, ahol rendkívül különleges és limitált példányszámú termékeket szerezhetsz be. A 100%-ban eredeti sneakerek és sportcipők mellett ruhákat és kiegészítőket egyaránt megtalálhatsz. 

 

Nagy előnyük, hogy álmaid cipőjét akár a határon túlról is házhoz rendelheted, legyen szó Romániáról vagy éppen Európa más országairól egyaránt. Amennyiben pedig a választott méret nem felel meg, a budapesti árukészlet erejéig méretcserére is lehetőség van.