Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.15

Poénos meglepetések mindenki számára!

Ki ne szeretné a humoros ajándékokat, amik nemcsak hasznosak, de még örömmel is töltenek el bennünket? A poénos meglepetések a legtöbb ember számára remek megoldások, ha már nem tudunk mit kitalálni a következő születésnapra vagy karácsonyra. Lehet szó feliratos bögréről, pólóról, esetleg vászontáskáról, illetve tornazsákról egyaránt. Lássuk tehát, hogy mik közül válogathat!

poenos-polo.jpeg

Fő az egyediség!

 

Tréfás meglepetésre vágyik, amit idén karácsonykor adhat át egy szerette számára? Manapság már egyre többen tudják le a vásárlást pillanatok alatt, akár online is. Kevesen töltenek időt azzal, hogy alaposan átgondolják, mire is vágyik a másik. Általában valami hagyományos, megszokott mellett voksolunk, mint például egy ajándékkártya, egy parfüm vagy éppen egy ing a férfiak számára. Pedig érdemes ennél tovább menni és valami egyediséget választani, ami örömet okoz a másik fél számára.

 

A különleges és megismételhetetlen egy személyre szabott, feliratos, poénos meglepetés. Legyen szó egyedülálló bögréről, amiből elfogyasztható a reggeli kávé, esetleg egy nyomtatott pólóról, illetve egy farmerkabátról. Bármilyen alkalomra választható humoros apróság, aminek köszönhetően a másiknak mindig mi jutunk majd az eszébe.

 

Poénos meglepetések családtagok és barátok számára

 

Minden helyzetre van megoldás, így, amennyiben online válogatna a vicces felsők között, ma már erre is lehetősége van. Ha egy személyiségtípust célozna meg, esetleg boltkóros barátját lepné meg valamivel, illetve egy mémes változatot rendelne, most már ezeket is megteheti. Utóbbi kapcsán választhatja például a “Grumpy Cat Nope”, illetve a “Doge Rainbow” modellt is, amikből készülhet megfelelő méretű póló, vászontáska, illetve telefontok egyaránt. 

 

Ami az egyes márkák kedvelőit illeti, poénos megoldás lehet a “Sparta”, a “Purhab”, az “Adydas”, illetve a “Cannabis” szövegezésű meglepetés is. Ezekből ugyanúgy kérhetők az előbb említett típusok, de szó lehet továbbá kutyapólóról, farmerkabátról, de még párnahuzatról is. Bármire is van szüksége, a Pamutlabor Pólónyomda webáruházából szinte bármit beszerezhet, amire az idei ünnepek során szüksége van. 

 

Poénos ajándékok gyerekeknek

 

A legtöbb lurkó még örömmel fogadja a különböző vicces apróságokat. Szerencsére most már az sem okozhat gondot, hogy a számukra is csináltasson egy gyerekpólót, egy bababodyt, esetleg egy cipzáros pulcsit. Az ezekre rátehető feliratok között pedig számos egyedi megoldásban gondolkodhat. Ha például iskolásról van szó, akkor a “Veszélyesen túlképzett”, az “A kettes a fontos, a többi pusztán csak formalitás”, illetve az “Amit ma megtanulhatsz, azt megtanulhatod jövőre is” változat.

 

A rendelhető színek kapcsán pedig gondolkodhat kékben, zöldben, sárgában, feketében, barnában és más élénk árnyalatban is. Ezáltal rendkívül egyszerűen és gyorsan egyénre tudja szabni a karácsonyi ajándékot.