Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.07.13

Nyugodtan nyiss ablakot, majd az okos-szúnyogriasztó megvéd!

Te sem szereted a szúnyogokat a lakásban? Nem akarod az estédet állandó szúnyogvadászattal tölteni, de mégis kellene valami megoldás? Az okos szúnyogriasztónak köszönhetően egyszerűen megoldhatod a problémát úgy, hogy a rovarokat távol tartod az otthonodtól, de mégsem kell elpusztítanod őket.

 

Az okosotthon része lehet az okos szúnyogriasztó is

 

Számtalan megoldandó problémára találhatunk ma már mindenféle okos kütyüket, többek között a Xiaomi is rendelkezik egy olyan eszközzel, aminek segítségével könnyen távol tarthatod otthonodtól a vérszívókat. És hogy mitől lesz ez okoseszköz? A bluetooth kapcsolatnak köszönhetően akár távolról is vezérelhető, mindezt anélkül, hogy bárkinek bántódása esne.

 

 

szunyogriaszto.jpg

 

 

Az Aqara működési elvéről többet is megtudhatsz az Okosabbotthon.hu oldalon, de a lényege, hogy egy olyan színtelen, szagtalan szert bocsát ki, amely hatásos a rovarok távoltartására. Mivel számukra ez az anyag kellemetlen, ezért a szúnyogok nem mennek az eszköz közelébe, így könnyedén távol tarthatod őket az otthonodtól. A működési elv teljesen humánus, így biztosan nem fog vér tapadni a kezedhez.

 

Milyen helyiségekben használható a szúnyogriasztó?

 

A készülékeket úgy tervezik, hogy egész nyáron kitartson a bennük lévő betét hatása. Működése nem jár különösebb kellemetlenséggel, hiszen egy nagyon halk ventilátor segítségével juttatja a levegőben hatóanyagot. Az okos szúnyogriasztó használatával körülbelül egy huszonnyolc négyzetméteres helyiséget tudsz szúnyogmentessé tenni. Ezeknek a használata kifejezetten a zárt térben ajánlott, nem javasolt, hogy szabadtéren próbáld használni, hiszen itt a túl nagy terület miatt értelmetlenné válik a működtetése.

 

A készülék több, mint ezer órát képes működni hatásosan. Ez azt jelenti, hogy betétcsere nélkül egész nyáron használható, főleg ha nem egész nap működteted, hanem mondjuk kifejezetten abban az időszakban, amikor alszol.

 

Az okos szúnyogriasztók kétféleképpen is működtethetők: vagy elemek segítségével vagy egy Type-C porton keresztül láthatjuk el árammal. Így akár egy kempingezés során, a sátorban egy power bank segítségével is működtethető.

 

Válaszd a szúnyogriasztás környezetbarát módját!

 

Az okos szúnyogriasztó használatával nemcsak pihenésedet biztosíthatod, hanem az állatoknak sem esik bántódásuk. Mivel nem méreg párolog ki a készülékből, így nem szennyezi a környezetet sem, és a szúnyogokban sem teszel kárt. Te is jobban szeretsz nyitott ablak mellett pihenni éjszaka? Ez most már akkor sem jelenthet gondot, hogyha nincsen szúnyoghálód.

 

Az okos szúnyogriasztó beprogramozható úgyis, hogy amint kinyitod az ablakot, bekapcsoljon. Ez egy valóban okos és innovatív megoldást nyújthat számodra, és meglehetősen egyszerű az alkalmazása. Helyezd el minden helyiségben, ahol nem szeretnél szúnyoggal találkozni, a készülék pedig csendesen és illatmentesen biztosítja majd azt, hogy távol maradjanak otthonodtól a bogarak és a szúnyogok.