Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.01.22

Nem mindennapi kulacsok és termoszok

A napi folyadékbevitel rendkívül fontos. Az már viszont elég bosszantó tud lenni, amikor nem tudjuk mibe tölteni kedvenc italunkat. Ha szeretnél egész napra feltankolni, de nem tudod, mit érdemes ehhez használni, akkor most segítünk neked, a 24Bottles termékeivel. 

 

A következő pár sorban elhoztuk neked azokat az egyedi designnal ellátott termoszokat és kulacsokat, amelyek megállják a helyüket “zötyögős” körülmények között is. Tarts velem és válogass kedvedre!

 

Dióhéjban a 24 Bottles termékekről

 

Ezek tulajdonképpen olyan könnyű, egyszerűen hordozható termékek, amelyek csinosak és szembetűnőek is. 2 fő termékcsalád emelhető ki a márka kínálatából, az URBAN és a CLIMA. Mindkettő rozsdamentes acél produktumokat takar, annyi különbséggel, hogy míg az előbbiek kulacsok, addig az utóbbi leginkább termoszok. 

 

Általában 3 különféle méret elérhető és több mint 200 színű darab között válogathatsz. Nincs olyan stílus, amely kimaradt volna a repertoárjukból. A márka 2020-ban ért el nemzetközi sikereket a Travel Tumbler kávés termoszcsaláddal. 

 

kulacs--termosz.jpeg

Miért olyan különleges az Urban kulacs kollekció?

 

Ha környezetbarát és egészségtudatos megoldást keresel a hétköznapok során az italod tárolásához, akkor bizony az Urban extra könnyű kulacsait érdemes szemügyre venned. De miért ez a sok hűhó? 

 

Ezek a darabok rendkívül vékony, de annál ellenállóbb rozsdamentes acél oldalfallal rendelkeznek, ráadásul nem nehezebbek 100 grammnál. Ezzel meg is oldódott a PET palackok helyettesítése. Anyaga 18/8 minőségű élelmiszeripari rozsdamentes acél, tehát nem kell tartani az esetlegesen kioldódó káros anyagoktól sem.

 

Férfias és nőies kulacsokkal egyaránt találkozhatsz, így akár az ajándékozás kérdését is letudhatod. Ha szeretnél különleges, ugyanakkor hasznos meglepetéssel előrukkolni, akkor nézelődj bátran a Designmarket 24Bottles kínálatában!

 

Termoszok etalonjai - CLIMA és Travel Tumbler

 

A CLIMA termoszok garantálják, hogy nem hűl majd ki italod, még 24 óra alatt sem. A forró folyadékok akár 12 órán át, míg a hideg italok akár 24 órán át tartják a hőmérsékletüket.

 

Ezek is 18/8-as rozsdamentes acélból készülnek, s a termoszok falai között vákuum is van. Így tökéletesen érvényesül a megfelelő hőszigetelés. 

 

A Travel Tumbler egy hőszigetelt falú kávés utazópohár, amely szintén rozsdamentes acélból készült. Egy-egy ilyen termosz fala szintén vákuum hőszigetelésű, tehát itt sem éget meg a forró kávé.

 

Tökéletesen elfér a kávégép alatt, így nem kell terhelni többé a környezetet az eldobható poharakkal. Az okos kupak pedig garantálja, hogy egy csepp sem folyik majd ki a táskádba. Meglehet, hogy jó hőszigetelő anyag védi a terméket, azonban a nagy kupakja nem tartja úgy a hőt. Habár ez is órákon át képes melegen tartani az italod, azonban ha a reggeli kávét délután is forrón innád, akkor bizony a Clima termosz jobb választás számodra.