Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.04.13

Mit tudnak az okos magasnyomású mosók?

Utálod, hogy az autómosás miatt plusz köröket kell tenned? Még fel sem melegedett a motor, de máris le kell állítanod? Nem szereted, hogy a kerti bútorokat és a teraszt is problémás letakarítani? Akkor az otthon is használható magasnyomású mosót neked találták ki!

 

Ne szenvedj tovább az elavult megoldásokkal, mert mutatunk valami hatékonyabbat! Ezzel pedig a pihenésre és a szórakozásra is több idő marad!

 

Miért probléma, ha nincs otthon magasnyomású mosó?

 

Ki ne ismerné azokat a kényelmetlen szituációkat, amik előfordulhatnak az autómosóban? Mostanában állandóan áll a sor a mosóban, mert tavaszodik, vagy mert megint sáros eső esett. Kevés a mosási idő, néhol még az egy percet sem adják meg a százasért, így akár több ezer forintot is rálocsolhatsz a kocsira.

 

Némelyik mosó pedig annyira rosszul van kialakítva, hogy sosem tudjátok, hogy ki ki után következik. Ez szülhet némi kellemetlenséget, ha valaki beelőz valakit. Ha pedig szeretnéd hosszabb idő után gondosan lemosni az autód, akkor még szúrós szemmel is néznek rád az autós társak.

 

Ha pedig a kerti bútorok lemosására lenne szükség, akkor egy sima slagban nincs elegendő nyomás. Így a ragadós virágmaradványokat és a bogarakat sem tudod maradéktalanul eltávolítani, hanem kénytelen vagy kézzel súrolni. Nem beszélve a teraszról, ami ugye akár hatalmas felület is lehet!

 

karcher-magasnyomasu-moso.jpeg

 

Mit tudhat egy Kärcher magasnyomású berendezés?

 

Egyfelől kényelmet az otthoni nyugodt mosással, amit akár okostelefonnal is vezérelhetsz! Az applikációt pedig bármilyen márkájú telefonra letöltheted, hiszen az AppStore és a Google Play Store is a rendelkezésedre áll. 

 

A Home&Garden applikáció segítségével beállíthatod a megfelelő pisztolyállást és víznyomást, valamint összeszerelési útmutatóval és használati utasítással is találkozhatsz. Emellett az app olyan takarítási tippeket mutat, melyek segítenek az optimális nyomásszint beállításában. 

 

Az alkalmazás azonban csak a megfelelő típusú mosókhoz használható: 

 

- K 7 Premium Smart Control Home

- K 7 Premium Smart Control

-- K 7 Smart Control Home

- K 7 Smart Control

- K 5 Premium Smart Control Home

- K 5 Premium Smart Control

- K 5 Smart Control

 

Tehát ha szeretnéd megvásárolni a fenti háztartási magasnyomású mosók egyikét, akkor a Kärcher Center Marclean oldalán teheted meg. A cég az ország első Kärcher Centere, mely háztartási és ipari takarítóberendezések forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozik.

 

Milyen lehetőségek vannak még az applikációban? 

 

Amennyiben Smart Control magasnyomású mosót vásárolsz, úgy egy beépített extra funkciót is találsz benne. Ezt a Boost üzemmódot az applikációban tudod kihasználni: még a legmakacsabb szennyeződéseket is el tudod távolítani vele. 

 

Ha pedig szeretnéd megtartani az egyéni beállításaidat a család többi tagja mellett, akkor jó hírünk van! A mosóhoz akár öt okostelefon is csatlakoztatható! Szóval, belevágsz egy saját okos irányítású magasnyomású mosóba?