Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.06.15

Megbízható és strapabíró okostelefont szeretnél? Megtaláltad!

Ha egy igazán megbízható és egyben strapabíró okostelefont szeretnél vásárolni, akkor nem túl széles a választék. De szerencsére van olyan cég a piacon, akinek a neve egybeforrt a zord körülmények közötti megbízható üzemeléssel. 

 

Hogy melyikről is van szó, és miért érdemes a készülékeiket megvásárolni? Lássuk!

 

Megbízható és strapabíró okostelefon? Ez a Caterpillar!

 

A CoolMobile.hu-n beszerezhető Caterpillar okostelefonok arról híresek, hogy nagyon ellenállóak, szinte törhetetlenek. De emellett is számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek.

 

Ha a legismertebb tulajdonságokat nézzük, akkor nem véletlen, hogy az elnyűhetetlenség köré épül a márka. A Caterpillar márkanév ugyanis mára egybeforrt a megbízhatósággal és a strapabírósággal, mint a világ egyik legnagyobb munkagép gyártó vállalata.

 

A cég azt ismerte fel, hogy a mobiltelefonok fejlődésével egyre nagyobb felületen lettek sérülékenyek a készülékek. Mivel egy átlagos felhasználó nem fogja zord körülmények között használni őket, így ez belefért. A vásárlók egy másik részének ugyanakkor fontos volt, hogy az okostelefonok ipari és építési területeken, fizikai munka közben is helytálljanak. Nekik készült a számukra már jól ismert cégnévvel fémjelzett okostelefon család.

 

 

mobiltelefon-2022.jpeg

 

 

Technikai szempontból is állják a sarat

 

Természetesen nem érnének sokat a készülékek, ha a Caterpillar nem gondolt volna a külső védelem mellett a belső értékekre is. De nem feledkeztek meg erről sem, így nem csak a kiváló külső védelem miatt érdemes a CAT okostelefonokat választani.

 

Kiváló funkcionalitással rendelkeznek amellett is, hogy a fizikai ellenállóképességük kimagasló. Gyorsak, nagy tárolókapacitással bírnak, és kameráik felbontására sem lehet panaszunk. Mivel nem irodai munkásoknak lett megálmodva, gondoltak a nagy akkumulátorra is. Egy Caterpillar okostelefon tulajdonosnak munka közben általában nincs sok lehetősége tölteni a telefonját. Ezért fontos, hogy kellően sokáig bírja a készülék egyetlen feltöltéssel.

 

És ha már említettük a strapabíróságot, egy kicsit fejtsük is ki. Ugyanis nemcsak a különböző mechanikai ráhatásoktól vannak védve, hanem ellenállnak a víznek és a pornak is, ami a munkaterületen nagyon jól jön.

 

A CAT készülékek esztétikailag is rendben vannak

 

Nyilván nem ezek lesznek a legvékonyabb, legtörékenyebben kinéző készülékek, de nem is ez volt a cél. Többféle design és szín közül választhatunk, és mindegyik tükrözi a Caterpillar szellemiségét, elsősorban a strapabíróságot.

 

Mégis kellemesek a szemnek, nem okoz gondot, ha CAT készülékkel szeretnénk megjelenni. Sőt, a különlegességükkel akár beszélgetésindítónak is tökéletesek, mert sokan kíváncsiak az ilyen, egyáltalán nem hétköznapi okostelefonokra.

 

A célközönségnek tökéletes választás

 

Mivel egy szűkebb célközönségnek szánták a Caterpillar okostelefonokat, így nem is lesz mindenki számára megfelelő választás.

 

Ellenben azoknak, akik ipari környezetben, építési területeken vagy a termelésben dolgoznak, azok számára tökéletes választást jelentenek ezek a készülékek.