Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.05.13

Már nem csak beltérre tervezzük az esküvői dekorációt

A nyár beköszöntével az esküvői dekorációval foglalkozó kisvállalkozók munkája megsokasodik. Évről évre új anyagok kerülnek ki a piacra, amiből varázslatos kompozíciókat készítenek a hozzáértő kezek. 

 

Egyre gyakoribb a kültéri esküvői dekoráció

 

Egy esküvő megszervezése nem éppen leányálom. Különösen igaz ez a helyszín kiválasztására, amit általában a menyasszonyok csak hosszas keresgélés után találnak meg. A számtalan helyszínlátogatással töltött óra végül meghozza a gyümölcsét és meglesz a tökéletes tér. Egyre gyakrabban előfordul, hogy az ifjú pár nem feltétlen a négy fal között fogad örök hűséget, hanem valamilyen szabadtéri helyszínt talál magának. Népszerűvé váltak az erdőszéli és a tóparti esküvők. Az ilyen kültéri rendezvények dekorálása nagy szakértelmet és kiváló anyagválasztást kíván. A Valex Decor Kft vetex kellékei között olyan jó minőségű termékeket találunk, amelyek bel- és kültéren egyaránt megállják a helyüket. 

 

 

eskuvo-diszites-2022.jpeg

 

 

Vetex, a sokoldalú dekoranyag

 

A vetex kiválóan használható bel- és kültéren egyaránt. A modernebb hangulatú esküvőkre az arák egyre nagyobb számban választják a színátmenetes darabokat. A metál effektes anyagok bármilyen stílushoz jól illenek, ezért ebből fogy a legtöbb ezeken az alkalmakon. A pöttyös minta fantasztikusan mutat a retró partykon, míg a bordázott modellek inkább eleganciát sugallnak. Amennyiben klasszikus esküvői dekoráció a cél, a legjobb, ha a rózsafejmintás kivitelből válogatunk, hiszen ezek idézik meg leginkább a romantikus hangulatot. 

 

Lényeges, hogy figyeljünk a színek harmóniájára. Egy esküvő esetében mindig válasszunk ki egy fő színt, amely vezérfonalként a nap folyamán minden kelléken megjelenik. Ha kevésnek, netán túl egyszerűnek érezzük, akkor nyugodtan válasszunk valamilyen kiegészítő árnyalatot, ami feldobja az összképet. 

 

Nem mindig kell szakember

 

Egyre elterjedtebb, hogy a fiatal pár a saját udvarában rendezi meg a lakodalmát. Az önkormányzati és az egyházi esküvő után a saját telken veszi kezdetét az ünneplés. Ilyenkor hosszas készülődés előzi meg a terep díszítését. Sok esetben az esküvői dekorációt nem szakember készíti el, hanem a családtagok vetik bele magukat a munkába. 

 

Abban az esetben, ha a díszítést nem szakértő kezek végzik, jó, ha van egy személy, aki átlátja a teljes kompozíciót és összefogja a munkát, illetve irányítja az embereket. Mindig válasszuk ki a legtehetségesebb személyt erre a feladatra. Előny, ha a múltban valamikor már végzett hasonló tevékenységet, vagy van olyan releváns szakmai tapasztalata, ami által meg tudunk bízni benne. 

 

A dekoráció elkészítése tehát akár szakember által történik, akár nem, nagyon fontos momentuma az ünnepségnek, hiszen ez az, ami emeli a hely fényét. A jól megválasztott anyagok és kellékek rendkívül nagyban tudják befolyásolni a végeredmény sikerességét.