Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.06.21

Már a jogi ügyeidet is megoldhatod otthonról

Napjaink egyik legfőbb kihívása az időmenedzsment, mert az idő az, amiből mindenkinek kevesebb van, mint ami az ideális lenne. Nem véletlen, hogy egyre nő azoknak a szolgáltatásoknak a száma, amelyeket már online, kevesebb időráfordítással is elvégezhetünk.

 

Ügyintézés az otthon kényelméből

 

Az online világ lehetőséget kínál arra, hogy bárhonnan, akár otthonról is egyszerűen és időhatékonyan valósítsunk meg sok ügyet. Ma pedig már online jogi ügyintézésre is módunk van a KRS Ügyvédi Irodának köszönhetően.

 

Habár a jogi ügyintézés legtöbbször nem kevés időbe és energiába kerül, ezzel a módszerrel már többféle ügytípus elrendezése is megvalósítható ezen a módon. Nézzük, mi mindent intézhetünk így!

 

 

laptop-csalad.jpg

 

 

9 különböző ügycsoport, rengeteg lehetőség

 

Az eKRS platformon keresztül 9 ügycsoportba vannak rendezve azok az ügyletek, melyek intézése megoldható. Ezek között megtaláljuk a magánszemélyi rendelkezéseket, a cégügyeket, a cégoptimalizáló és cégmentő csomagokat, az adatvédelemmel, home office szabályzattal és munkaügyekkel kapcsolatos ügyleteket, az ingatlanokkal és követeléskezeléssel összefüggő szerződéseket.

 

A csoportokon belül lehetőség adódik például a cég meglévő szerződéseinek vizsgálatára, valamint újak megkötésére, de például társasházak és webáruházak adatvédelmi csomagjait is megtalálhatod. 

 

Létrehozhatod a végrendeletedet, és tehetsz előzetes egészségügyi rendelkezést. Ha ingatlant szeretnél eladni vagy megvásárolni, cserélni, ajándékozni vagy bérbeadni, akkor sem kell többé időpontot foglalni az ügyvédhez, mert ezek is elérhetőek online. A KRS Ügyvédi Iroda pedig mindehhez biztosítja a megfelelő, megbízható jogi hátteret.

 

Milyen előnyökkel jár, ha az eKRS-t használod?

 

Azonfelül, hogy rengeteg időt és energiát megspórolhatsz, a költségek is jóval kedvezőbbek lesznek a nagyrészt automatizált folyamatoknak köszönhetően, miközben a dokumentumok teljesen hitelesek, megfelelnek a törvényi és jogszabályi kereteknek, és ha szükséges, bíróság előtt is teljes mértékben megállják a helyüket.

 

Külön pozitívum az is, hogy az adott regisztráción keresztül az itt megalkotott dokumentumok a későbbiekben is elérhetőek maradnak, így nem kell attól tartani, hogy esetleg valaminek idővel lába kél.

 

Idegenkedsz a szokatlan megoldásoktól?

 

Sokan akadnak, akik nehezen nyitnak az új megoldások felé. Természetesen számukra továbbra is nyitott a lehetőség arra, hogy személyes konzultációt igényeljenek. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy nem vehetjük félvállról az itt megkötött szerződéseket sem, hiszen éppúgy köteleznek majd minket is, ahogy a másik szerződő felet.

 

Az eKRS azonban tökéletes megoldást kínál azoknak, akik nem igényelnek egyedi eljárásokat, cserébe viszont értékelik a gyorsan és könnyedén megvalósítható dolgokat, amelyek éppolyan megbízhatóak, mint a bonyolultabb és lassabban megvalósítható megoldások. Válaszd te is a könnyebb utat!