Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.14

Magyarország legjobb PayPal online kaszinók a legjobbkaszino.hu oldalon

Az engedély szerzése a helyi szabályozó hatóságtól még a magyar operátorok számára is meglehetősen nehéz. Az egyik legszigorúbb feltétel, hogy a szerencsejáték-platform elindítás mellett szükséges egy szárazföldi kaszinót nyitni az országban.

2014-ben elfogadták a szerencsejáték létesítmények tevékenységét szabályozó törvényt. De valójában majdnem nem működik. A legtöbb virtuális klub Magyarországon cross licenccel rendelkezik. A megállapodást kötött Paypal kaszinók online — nem kivétel.

 

paypal-kaszinok-online.jpg

A LegjobbKaszino platformon, amely a legjobb legális magyar internetes kaszinók honlapjainak szentelt, Tolnai Tibor szakértő rendszeresen közzéteszi a legnépszerűbb szerencsejáték létesítmények áttekintéseit. Emellett a szerző elmondja melyik fizetési rendszereket kényelmesebb használni tranzakciókhoz. A főszerkesztő szerint a PayPal csak megbízható magyar szerencsejáték klubokban támogatott.

 

Alapvető információ a fizetési rendszerről

A PayPal egy nemzetközi elektronikus szolgáltatás, amely segítségével bármilyen árukat és szolgáltatások kifizethetünk az interneten. Az első kifizetéseket a rendszer használatával 2000 márciusában hajtották végre. 2002 óta a platform eBay tulajdona.

Világszerte emberek milliói használják a rendszert számos előnye miatt:

 

1.    A biztonság magas szinte. Nincs szükség megadni a fizetési adatokat a szerencsejáték létesítményeknek.

2.    Gyors és egyszerű regisztráció. Elég megadni egy e-mail címet, és kitalálni egy egyedi jelszót.

3.    Pénzvisszatérítési garancia. Ha a fizetett terméket vagy szolgáltatást nem kézbesítették, a pénzt visszautalják az ügyfélnek. 

Az online kaszinókban Magyarországon a fizetési rendszer nagyon felkapott. Segítségével a szerencsejátékosok teljesen biztonságosan feltöltik a számlájukat, pénzkivonási kérelmeket nyújtanak. A pénzügyi szolgáltatás működésének elve egyszerű: VISA vagy MasterCard kapcsolódik a PayPal felhasználói fiókhoz. Betét befizetésekor a játékszámlára, a pénzt megterhelik a bankszámláról, majd visszaküldik a bankszámlára pénzkivonásakor a játék egyenlegéből.

A biztonság érdekében a fizetési rendszer csak megbízható eladókkal működik együtt. Ha egy szerencsejáték weboldal az alapvető mutatók tekintetében megbízhatónak bizonyult, akkor felkerül az ellenőrzött online kaszinók listára.

 

Top 5 legjobb játékklub magyaroknak

2021 augusztusában a LegjobbKaszino weboldalán megjelent a PayPalt támogató legjobb szerencsejáték oldalak értékelés. Az értékelés szerzője alaposan tanulmányozta a szerencsejáték intézmények munkáját, elemezte a szerencsejátékosok véleményét olyan népszerű fórumokon, mint Reddit és AskGamblers.

 

online-kaszinokban-magyarorszagon.jpg

 

Az értékelésbe a legmegbízható kaszinók kerültek:

- 20 bet;

-Unibet;

- Nomini;

- 22 bet;

- Energycasino. 

A felsorolt kaszinók mindegyike csábító üdvözlő bónuszokat, ingyenes és valódi pénzes játékot kínál a játékosoknak. Némelyük kényelmes mobilalkalmazás kínál az iOS és Android rendszerekkel rendelkező hordozható eszközökhöz.

 

Tanácsok a megbízható PayPal online kaszinó kiválasztásához Tolnai Tibortól  

A regisztráció és befizetés előtt a LegjobbKaszino szerzője azt tanácsolja, hogy nem kell megbízni minden olyan szerencsejáték klubban, amely elfogadja a PayPalt. Érdemes figyelemhez venni néhány fontos tényezőt:

 

1.    Engedély rendelkezésre állása. A tisztességes szerencsejáték létesítmények minimum egy engedéllyel rendelkeznek — helyi vagy nemzetközi szabályozó hatóságtól. Például SZF, MGA vagy KGC. 

2.    Ellenőrzött szoftver. A népszerű online klubok csak minőségi szórakozási választékot kínálnak. A játékot feltörni lehetetlen. Ehhez független laboratóriumok által tesztelt véletlenszám-generátort használnak, ami rangos szakértők (iTechLabs, eCOGRA) által tanúsított.

3.    Játékok sokfélesége. Nyerőgépek, blackjack, póker, baccarat, rulett, élő kaszinó játékok nagy gyűjteményét kínálnak. Sport- és e-sportfogadásokat fogadnak el. 

4.    Szórakoztatás a vezető szolgáltatóktól. A játékok eredetiben vannak bemutatva, megbízható szolgáltatóktól: NetEnt, Playtech, Microgaming, Yggdrasil, Booongo stb.

5.    Magyar játékosok pozitív visszajelzéseinek többsége a negatív véleményekkel szemeben. Az ilyen klubokat tekintik a legjobb szerencsejáték kluboknak 

6.    Bónuszok rendszere. A különböző ösztönzők: ingyenes pörgetések, cashback, bónuszpontok, lehetővé teszik a vendégek számára, hogy jelentősen növeljék a siker esélyeit. De aktiválásuk előtt figyelmesen kell elolvasni a tétrakási feltételeket. 

Tolnai Tibor azt javasolja, hogy válasszuk online kaszinót az értékeléséből, mert ott figyelembe vett a magyar játékosok számára legfontosabb tényezőket.   

Felelőségteljes szerencsejáték szabályzat

A tisztességes és biztonságos magyarországi virtuális intézmények szigorúan betartják a szerencsejáték szabályzatot. A regisztráció előtt a játékosokat figyelmeztetik a szerencsejáték-függőség lehetséges kockázatokról. Ehhez számos megfelelő módszert ajánlanak.

A játékosokat arra ösztönzik, hogy vegyék igénybe az önkorlátozó intézkedéseket. Személyes fiókjukban a felhasználók aktiválhatják olyan funkciót, amely korlátozza a betétekre összegét, tétek nagyságát és a játékban töltött időt. Ha az ilyen módszerek nem segítenek, szükséges felvenni a kapcsolatot egy speciális klinikával.

Az engedélyezett online kaszinók weboldalain linkeket helyeznek az orvosi központokra, ahol a játékosok szakemberi minősített segítséget kaphatnak. A legnagyobbak Budapesten a GamblersAnonymous és a BeGambleAware. A szerencsejáték-függőségben szenvedő játékos rokonai szintén felvehetik a kapcsolatot klinikával.