Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.05.29

Létezik tökéletes megoldás töredezett hajra?

A töredezett haj megmentése abszolút nem ördöngös feladat, viszont a tapasztalat azt mutatja, sajnos nagyon sok hölgy teljesen rossz irányból közelíti meg ezt a kétségtelenül kellemetlen témát. A gyakorlatban ugyanis, ha a szebbik nem képviselői a tükörbe nézve fáradt, száraz, szürke hajkorona látványával szembesülnek, az első, ami az eszükbe jut, az a hajfestés.

 

A valóságban azonban a szerkezetükben sérült hajszálak energiája nem adható vissza egy hajfestéssel vagy egyéb hajformázási alternatívával – sőt, e kémiai szerek sokkal többet ronthatnak a helyzeten, mint használnak. A töredezett hajjal vívott küzdelem során a probléma gyökerét kell megragadnunk – szó szerint!

 

toredezett-haj.jpg

 

Azt, ha a hajszálak szerkezete rossz kondícióban van, a legtöbb esetben a hajhagymák nem megfelelő működésére vezethetjük vissza. A fejbőr vérkeringésének serkentésével és a hajhagymák megfelelő tápanyagellátásával megoldhatjuk a problémánkat. A töredezett haj legjobb barátja, a gyógynövények tiszta kivonatával operáló VARGA Hajerősítő cseppek visszaadhatják a hajunk egészségét, szépségét és épségét.

Kopaszodás nőknél – visszafordítható vajon a folyamat?

Ha töredezett haj nagy riadalmat okoz a szebbik nem képviselőinek körében, elképzelhetjük, hogy a kopaszodás nőknél milyen erős intenzitású pánik kútfője lehet. A kopaszodás nőknél általában az olyan nagy hormonális változásokkal járó jelenségek után következik be, mint a gyermekszülés vagy a változókor. Ezekben a hektikus időszakokban a szervezetnek - így a fejbőrnek is - fokozott vitaminellátásra van szüksége. 

 

A valóságos vitaminbombának minősülő, ásványi- és tápanyagokban gazdag VARGA Hajcseppek 19 gyógynövény tiszta kivonatát tartalmazzák. A termék páratlan segítséget nyújt a fejbőr és a hajhagymák egészségének, optimális működésének visszaállításában.

 

 A felhasználói vélemények roppant pozitívak, hiszen a szer rendszeres használatával már 2-8 hét leforgása alatta is látványos eredmények érhetők el. A kopaszodás nőknél tehát nemcsak szinten tartható, de vissza is fordítható – feltéve, ha minden szempontból minőségi szépségápolási produktumokkal vértezzük fel magunkat.