Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.15

Legyen gyermeked mindig biztonságban!

Időről időre megjelenik a médiában egy-egy hír, mely során gyermekek sérülnek meg súlyosan vagy ne adj isten halálosan közúti balesetekben. Ezek a hírek mindig felborzolják a kedélyeket, és általában az alapos vizsgálatok után szokott kiderülni, hogy a gyermek nem a törvényi előírásoknak megfelelően utazott az autóban.

 

Ilyenkor természetesen fellélegzünk, hogy a mi gyermekünk ott sertepertél körülöttünk, de rendszeres időközönként azért nem árt ellenőrizni, hogy valóban jó-e még az ülés mérete, minden pánt, csat működik-e rajta rendesen.

 

A NiKiCa Bababolt minőségi termékeivel abban próbál a segítségedre lenni, hogy mindig nyugodt lehess: gyermeked a legtöbbet kapja utazás közben is!

 

 

baba-autosules.jpeg

 

Ne higgy senkinek!

 

A közösségi média ereje szintén egészen elképesztő, amikor a biztonságos gyerekutaztatásról van szó.

 

Olykor-olykor felbukkannak a nagy retro megmondó posztok, amelyek súlyos terheket rónak az amúgy is nehéz helyzetben lévő szülőkre. 

 

Azzal érvelni, hogy régen nem volt ilyen, és mégis utaztunk, és mégsem történt semmi baj, nagyon nem helytálló. Túl azon, hogy úgy próbál lelkiismeret-furdalást okozni a gondos szülőknek, hogy ők közben valóban a legjobbat adják a gyermeküknek.

 

Ha téged bárki győzköd, hogy nem nagy cucc, csak kis távot mentek, régen sem volt ebből baj, ne legyél már ilyen korlátolt, akkor nyugodtan mantrázd, hogy régen mennyivel kevesebb autó közlekedett az utakon, és még az a kevés is mennyivel lassabban ment.

 

A gyermeked biztonsága az első és legfontosabb

 

Épp ezért azzal kezdd, hogy az életkorához és testsúlyához passzoló, jó minőségű ülést vagy ülésmagasítót szerzel be az autódba.

 

Többféle verzióban kaphatóak az ülések: kezdve a csecsemőkorban használható mózeskosár-jellegű autósüléstől a totyogó koron át egészen a kisgyermekkorig használható ülésmagasítóig.

 

Ne tévesszen meg a 36 kg, vagy hogy a gyermeked már nagynak tűnik. Egy ütközéses balesethez még mi, felnőttek is kicsik és védtelenek vagyunk, hát még akkor a gyermekeink!

 

Ha biztosra akarsz menni, akkor prémiumminőségű autósülést választasz a NiKiCa Bababolt kínálatából! Így biztos lehetsz benne, hogy minden a helyén van, minden a lehető legoptimálisabban működik, és ha a szükség úgy hozza, meg is tudja védeni a gyermeked!

 

A nap végén is együtt

 

Számtalan veszély leselkedik a kisgyermekekre, hiszen épp hogy megkezdték az ismerkedést a világgal, sok esetben a saját kíváncsiságuk vagy épp a szeleburdiságuk okozza a baleseteket.

 

Gyakorló szülőként bizonyára tudod, hogy miről beszélünk.

 

Ha épp elég a gyermeked által okozott kalamajka, akkor legalább te légy előrelátó, és tegyél meg mindent, hogy az utazásokat követően a nap végén együtt tudjatok nyugovóra térni, és másnap egy új napot kezdhessetek, tele megint apró csapdákkal!